Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Achim Irimescu se întoarce la Bruxelles

Autor: Meat MIlkmiercuri, 8 ianuarie, 2014

În mai puţin de o lună, Achim Irimescu va renunţa la postul de secretar de stat în cadul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, după aproape doi ani de la numirea lui de catre Daniel Constantin, ministrul MADR, pentru a prelua o funcţie în cadrul Direcţiei de specialitate a Comisiei Europene, la Bruxelles.

Ieri, Achim Irimescu a recunoscut nu va mai ocupa funcţia de secretar de stat în MADR începand cu 1 februarie 2014.
Acesta a preluat funcţia de secretar de stat în cadul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, în 2012, şi a coordonat Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Autoritatea de Management, şi relaţia cu direcţiile tehnice din cadrul Comisiei Europene.

Secretarul de stat are experienţă în lucrul cu instituţiile europene, deoarece între 1998 şi 2012 a fost şeful secţiei Agricultură, Pescuit şi Dezvoltare Rurală al Reprezentanţei Permanente a României pe lânga Uniunea Europeană. (Agroazi)

Conform informațiilor noastre, în locul lui Achim Irimescu, va fi numit, cel mai probabil, Daniel Botănoiu, iar locul lăsat vacant de acesta din urmă va fi ocupat, cel mai probabil, de unul dintre directorii de la APDPR.

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...