Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Achizitionarea keystone de catre marfrig a fost aprobata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisia Europeana a autorizat, in temeiul Regulamentului Uniunii Europene privind concentrarile, achizitia Keystone Foods, cu sedii in Europa si SUA, de catre Marfrig Alimentos SA din Brazilia, scrie presa internationala.

Ambele companii sunt furnizori de produse din carne. Dupa ce a analizat operatiunea, Comisia a concluzionat ca tranzactia nu ar restrange in mod semnificativ concurenta efectiva in Spatiul Economic European (SEE) . Investigatia Comisiei Europene a aratat ca cota de piata cumulata a partilor in activitatea de furnizare de carne sunt moderate in toate pietele de produse.

Compania Marfrig livreaza carne si produse din piele iar Keystone este activ in furnizarea de carne si alte produse agro-alimentare. Activitatile acestor doua firme se suprapun doar in domeniul furnizarii de produse din carne prelucrata. Tranzactia propusa creaza o relatie verticala intre furnizarea de carne si activitatile deja exitente ale Keystone in domeniul logisticii.

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...