Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Achizitionarea keystone de catre marfrig a fost aprobata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisia Europeana a autorizat, in temeiul Regulamentului Uniunii Europene privind concentrarile, achizitia Keystone Foods, cu sedii in Europa si SUA, de catre Marfrig Alimentos SA din Brazilia, scrie presa internationala.

Ambele companii sunt furnizori de produse din carne. Dupa ce a analizat operatiunea, Comisia a concluzionat ca tranzactia nu ar restrange in mod semnificativ concurenta efectiva in Spatiul Economic European (SEE) . Investigatia Comisiei Europene a aratat ca cota de piata cumulata a partilor in activitatea de furnizare de carne sunt moderate in toate pietele de produse.

Compania Marfrig livreaza carne si produse din piele iar Keystone este activ in furnizarea de carne si alte produse agro-alimentare. Activitatile acestor doua firme se suprapun doar in domeniul furnizarii de produse din carne prelucrata. Tranzactia propusa creaza o relatie verticala intre furnizarea de carne si activitatile deja exitente ale Keystone in domeniul logisticii.

ANSVSA la Organizația Mondială pentru Sănătatea Animalelor
Autor: meatmilk  /   luni, 21 mai 2018

(Comunicat) O delegație a Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), condusă de președintele instituției, dr. Geronimo Brănescu, va reprezenta România la lucrările celei de-a 86 – a Sesiuni Generale a Adunării Mondiale a delegaților naționali ai Organizației Mondiale pentru Sănătatea...

INSSE: Efective de animale existente la 1 decembrie 2017 (Raport anual)
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

Potrivit raportului anual emis de INSSE, în anul 2017 faţă de anul precedent efectivele de ovine şi caprine au crescut , iar efectivele de bovine, de porcine şi de păsări au scăzut.     România, în anul 2017, a ocupat locul patru la efectivele de ovine şi caprine în rândul Statelor Membre ale Uniunii...