Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Achizitionarea keystone de catre marfrig a fost aprobata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisia Europeana a autorizat, in temeiul Regulamentului Uniunii Europene privind concentrarile, achizitia Keystone Foods, cu sedii in Europa si SUA, de catre Marfrig Alimentos SA din Brazilia, scrie presa internationala.

Ambele companii sunt furnizori de produse din carne. Dupa ce a analizat operatiunea, Comisia a concluzionat ca tranzactia nu ar restrange in mod semnificativ concurenta efectiva in Spatiul Economic European (SEE) . Investigatia Comisiei Europene a aratat ca cota de piata cumulata a partilor in activitatea de furnizare de carne sunt moderate in toate pietele de produse.

Compania Marfrig livreaza carne si produse din piele iar Keystone este activ in furnizarea de carne si alte produse agro-alimentare. Activitatile acestor doua firme se suprapun doar in domeniul furnizarii de produse din carne prelucrata. Tranzactia propusa creaza o relatie verticala intre furnizarea de carne si activitatile deja exitente ale Keystone in domeniul logisticii.

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...