Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Achizitionarea keystone de catre marfrig a fost aprobata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisia Europeana a autorizat, in temeiul Regulamentului Uniunii Europene privind concentrarile, achizitia Keystone Foods, cu sedii in Europa si SUA, de catre Marfrig Alimentos SA din Brazilia, scrie presa internationala.

Ambele companii sunt furnizori de produse din carne. Dupa ce a analizat operatiunea, Comisia a concluzionat ca tranzactia nu ar restrange in mod semnificativ concurenta efectiva in Spatiul Economic European (SEE) . Investigatia Comisiei Europene a aratat ca cota de piata cumulata a partilor in activitatea de furnizare de carne sunt moderate in toate pietele de produse.

Compania Marfrig livreaza carne si produse din piele iar Keystone este activ in furnizarea de carne si alte produse agro-alimentare. Activitatile acestor doua firme se suprapun doar in domeniul furnizarii de produse din carne prelucrata. Tranzactia propusa creaza o relatie verticala intre furnizarea de carne si activitatile deja exitente ale Keystone in domeniul logisticii.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...