Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Acţiune a Poliţiei Române pentru prevenirea evaziunii fiscale cu produse din carne

Autor: Meat MIlkjoi, 6 februarie, 2014

În această dimineaţă, Direcţia de Investigare a Fraudelor, împreună cu Direcţia Rutieră şi Direcţia de Poliţie Transporturi au demarat o acţiune la nivel naţional pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu carne, produse din carne congelate, legume şi fructe.

La activitățile desfășurate la nivel național participă peste 800 de poliţişti, iar în Bucureşti şi Ilfov acționează aproape 90 de poliţişti.Acţiunea desfășurată de polițiști vizează centrele comerciale en-gross din toată țara, numai în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov fiind verificate 18 astfel de centre.

De asemenea, sunt monitorizate transporturile acestor categorii de mărfuri, prin amplasarea de filtre, în echipe mixte compuse din poliţişti de investigare a fraudelor şi de la rutieră, pe principalele căi de acces, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, precum şi la punctele de frontieră.

În acest sens sunt instituite filtre pe principalele rute de acces, care acţionează simultan cu echipele care efectuează verificările în teren.(politiaromana.ro)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...