Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Aderarea rusiei la wto

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatNews, crescatorii de porcine din Rusia estimeaza ca aderarea la WTO va costa industria carnii de porc din Rusia peste 68,9 mil. $ pe an.

Cum Rusia a acceptat sa reduca taxele pe import pentru suinele vii de 8 ori- de la 40% la 5%- si sa renunte la toate taxele importului pentru carnea deporc ca sa intre in WTO, Asociatia Nationala a Carnii din Rusia estimeaza pierderii de 200 mil. $ pe an in bugetul federal, cu pierderi totale pentru producatorii locali de 1,03 mil. $ pe an.

Presedintele Uniunii Rusesti ai crescatorilor de porci, Yuri Novalev, a spus ca schimbarile din politica de taxe va rezulta intr-o importanta scadere a pretului porcilor pe piata locala. Ca rezultat el a estimat ca marii producatori impreuna vor inregistra pierderi de aprox. 68,9 mil. $ pe an. Aceste statistici sunt considerate oficial estimarii ale expertilor.

IFFA 2019 – Subiect fierbinte: Tehnologii pentru siguranța alimentelor
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În perioada 4-9 mai 2019, companiile internaționale de vârf vor prezenta cele mai recente tehnologii la IFFA și vor furniza informații despre cele mai importante tendințe și evoluții din industria cărnii. De importanță majoră sunt, mai presus de toate, soluțiile menite să asigure o mai mare siguranță...

După Brexit, EDA anunță o posibilă ”apocalipsă” a laptelui
Autor: Nora Marin  /   vineri, 22 martie 2019

Cu o potențială posibilă de acțiune a Brexit în câteva zile, Asociația Europeană a Lactatelor (EDA) și-a exprimat îngrijorarea cu privire la impactul potențial asupra industriei europene a produselor lactate.   În timp ce guvernul britanic se luptă cu toate scenariile posibile - să se prăbușească fără înțelegere,...