Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Aderarea rusiei la wto

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatNews, crescatorii de porcine din Rusia estimeaza ca aderarea la WTO va costa industria carnii de porc din Rusia peste 68,9 mil. $ pe an.

Cum Rusia a acceptat sa reduca taxele pe import pentru suinele vii de 8 ori- de la 40% la 5%- si sa renunte la toate taxele importului pentru carnea deporc ca sa intre in WTO, Asociatia Nationala a Carnii din Rusia estimeaza pierderii de 200 mil. $ pe an in bugetul federal, cu pierderi totale pentru producatorii locali de 1,03 mil. $ pe an.

Presedintele Uniunii Rusesti ai crescatorilor de porci, Yuri Novalev, a spus ca schimbarile din politica de taxe va rezulta intr-o importanta scadere a pretului porcilor pe piata locala. Ca rezultat el a estimat ca marii producatori impreuna vor inregistra pierderi de aprox. 68,9 mil. $ pe an. Aceste statistici sunt considerate oficial estimarii ale expertilor.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...