Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Aderarea rusiei la wto

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatNews, crescatorii de porcine din Rusia estimeaza ca aderarea la WTO va costa industria carnii de porc din Rusia peste 68,9 mil. $ pe an.

Cum Rusia a acceptat sa reduca taxele pe import pentru suinele vii de 8 ori- de la 40% la 5%- si sa renunte la toate taxele importului pentru carnea deporc ca sa intre in WTO, Asociatia Nationala a Carnii din Rusia estimeaza pierderii de 200 mil. $ pe an in bugetul federal, cu pierderi totale pentru producatorii locali de 1,03 mil. $ pe an.

Presedintele Uniunii Rusesti ai crescatorilor de porci, Yuri Novalev, a spus ca schimbarile din politica de taxe va rezulta intr-o importanta scadere a pretului porcilor pe piata locala. Ca rezultat el a estimat ca marii producatori impreuna vor inregistra pierderi de aprox. 68,9 mil. $ pe an. Aceste statistici sunt considerate oficial estimarii ale expertilor.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...