Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Aderarea rusiei la wto

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatNews, crescatorii de porcine din Rusia estimeaza ca aderarea la WTO va costa industria carnii de porc din Rusia peste 68,9 mil. $ pe an.

Cum Rusia a acceptat sa reduca taxele pe import pentru suinele vii de 8 ori- de la 40% la 5%- si sa renunte la toate taxele importului pentru carnea deporc ca sa intre in WTO, Asociatia Nationala a Carnii din Rusia estimeaza pierderii de 200 mil. $ pe an in bugetul federal, cu pierderi totale pentru producatorii locali de 1,03 mil. $ pe an.

Presedintele Uniunii Rusesti ai crescatorilor de porci, Yuri Novalev, a spus ca schimbarile din politica de taxe va rezulta intr-o importanta scadere a pretului porcilor pe piata locala. Ca rezultat el a estimat ca marii producatori impreuna vor inregistra pierderi de aprox. 68,9 mil. $ pe an. Aceste statistici sunt considerate oficial estimarii ale expertilor.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...