Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Adevarul: produse de post doar cu numele

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

De la inceputul Postului Pastelui si pana in prezent Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Sibiu a verificat 138 de magazine sibiene care comercializeaza produse de post se arata intr-o ancheta a ziarului Adevarul. Insa o mare parte din alimentele „de post” controlate nu sunt ceea ce par a fi la prima vedere. Desi pe eticheta se mentioneaza „produs de post” unele alimente contin ingredienete de origine animala.

„Au fost vizate unitati de fabricare a produselor de morarit si panificatie, a produselor de patiserie, depozite cu legume, fructe, seminte si conserve, unitati de fabricare a bauturilor alcoolice si racoritoare, precum si unitati de tip hipermarket, supermarket si unitati „Plafar”, care comercializeaza produse alimentare specifice perioadei postului”, a declarat dr. Ioan Pentea, purtatorul de cuvant al DSVSA Sibiu.

Numai saptamana trecuta au fost aplicate opt amenzi in valoare totala de 7.600 lei. De asemenea au fost confiscate si retrase de la comercializare, pentru distrugere, nu mai putin de 147 kilograme de alimente, respectiv produse de panificatie, prajituri, legume si fructe, in valoare de 1.770 de lei.

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...