Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Aditivi furajeri pentru o hrană completă a păsărilor

Autor: Meat MIlkvineri, 19 septembrie, 2014

Compania Biochem Animal Health and Nutrition, situată în Cluj vine în întâmpinarea crescătorilor de păsări cu o gamă de furaje pentru a ale asigura păsărilor o furajare eficientă cu ajutorul aditivilor furajeri.

Acești aditivi furajeri includ:

  • BioPlus® YC- Noua generaţie de BioPlus® 2B care este baza noii generaţii de microorganisme producătoare de enzime. Trăsăturile de bază includ o utilizare mai bună a nutrienţilor şi stabilizarea activă a intestinului. În consecinţă este atins un nivel de performanţă mai ridicat în producţia animal;
  • GalliPro® este un aditiv furajer probiotic alcătuit din microorganisme care sunt ingerate prin hrană sub forma de spori și se dezvoltă în germeni vegetativi în intestin. Ele au grijă de sănătatea și rezistența florei intestinale;
  • TechnoMos® este un extract de drojdii selectate, bazat pe Saccharomyces cerevisiae, bogat în mananoligozaharide şi betaglucani. Este un produs granulat, fin în comparaţie cu extractele de drojdie convenţionale. Datorită technologiei noi suprafaţa de absorbţie pentru patogeni şi pentru toxinele lor s-a extins.

Compania Biochem a fost fondată în 1986, fiind situată în localitatea Lohne, din nord vestul Germaniei. Întregul complex de sarcini este dirijat dinspre Lohne, aceasta servind și regiunea de nord-vest a Europei.

Filiale din Franţa, Rusia, Ucraina, Egipt, Polonia, Serbia, Romania, Iran şi Turcia servesc regiunile din şi dinafara Europei.

Biochem Animal Health and Nutrition afiliată celei din Lohne, a fost fondată în 2008, cu sediul central în Cluj Napoca.

Principalul obiectiv este dezvoltarea şi punerea pe piaţă a unori aditivi furajeri de ultimă generaţie în domeniul nutriţiei animale şi a medicinii veterinare, care să fie capabile să ridice noi perspective pentru industrie, agricultură şi consumatori şi de a stabilii noi standarde într-o alimentaţie animală modernă.

De la o iniţială activitate de distribuţie, compania a dezvoltat pe parcursul timpului relații de cooperare cu producători de aditivi de ultimă generaţie din întreaga lume, obţinând rezultate remarcabile.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...