Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Administratorul sc carne com srl acuzat de evaziune

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza cotidianul Evenimentul de Botosani, fostul administrator al Carne Com SRL din Dracsani, comuna Sulita, a fost pus la dispozitia instantei de judecata, dupa ce s-a stabilit ca prejudiciul adus statului (1,3 milioane lei) este cauzat de infractiunile savirsite de acesta.

Tibi Apostol, in calitate de administrator al Carne Com SRL, a inregistrat mai multe tranzactii fictive cu utilaje destinate activitatilor de carmangerie, in vederea prejudicierii bugetului public.

Procurorii au stabilit, in timpul desfasurarii anchetei, ca societatea ce era inscriptionata in documentelor tranzactionale era una fictiva, nefiind inscrisa in Registrul Comertului vreo societate cu acea denumire.

Prim procurorul adjunct de pe langa Tribunalul Botosani a mentionat ca Tibi Apostol a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala, prevazuta la articolul 9 din Legea 241/2005. Pentru faptele savarsite, Apostol risca intre 2 si 8 ani de inchisoare. (TS)

EuroCommerce: Directiva UTPs protejează multinaționalele, lovind în retail, fermieri, IMM-uri și consumatori
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 17 octombrie 2018

Vorbind după votul comisiei AGRI din Parlamentul European, care a modificat regulile Directivei privind comportamentul abuziv al comercianților în relațiile cu furnizorii (UTPs)., directorul general al EuroCommerce, Christian Verschueren, a avertizat că dezbaterea și votul în Parlament au determinat o ”vânătoare de vrăjitoare”,...

A avut loc a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 octombrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală, a organizat în perioada 11-12 octombrie 2018, la Gura Humorului cea de-a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER (GLL), cu tematica: Infrastructură socială și cooperare - sM 19.3.   La eveniment au participat experți...