Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Administratorul sc carne com srl acuzat de evaziune

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza cotidianul Evenimentul de Botosani, fostul administrator al Carne Com SRL din Dracsani, comuna Sulita, a fost pus la dispozitia instantei de judecata, dupa ce s-a stabilit ca prejudiciul adus statului (1,3 milioane lei) este cauzat de infractiunile savirsite de acesta.

Tibi Apostol, in calitate de administrator al Carne Com SRL, a inregistrat mai multe tranzactii fictive cu utilaje destinate activitatilor de carmangerie, in vederea prejudicierii bugetului public.

Procurorii au stabilit, in timpul desfasurarii anchetei, ca societatea ce era inscriptionata in documentelor tranzactionale era una fictiva, nefiind inscrisa in Registrul Comertului vreo societate cu acea denumire.

Prim procurorul adjunct de pe langa Tribunalul Botosani a mentionat ca Tibi Apostol a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala, prevazuta la articolul 9 din Legea 241/2005. Pentru faptele savarsite, Apostol risca intre 2 si 8 ani de inchisoare. (TS)

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...