Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Administratorul sc carne com srl acuzat de evaziune

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza cotidianul Evenimentul de Botosani, fostul administrator al Carne Com SRL din Dracsani, comuna Sulita, a fost pus la dispozitia instantei de judecata, dupa ce s-a stabilit ca prejudiciul adus statului (1,3 milioane lei) este cauzat de infractiunile savirsite de acesta.

Tibi Apostol, in calitate de administrator al Carne Com SRL, a inregistrat mai multe tranzactii fictive cu utilaje destinate activitatilor de carmangerie, in vederea prejudicierii bugetului public.

Procurorii au stabilit, in timpul desfasurarii anchetei, ca societatea ce era inscriptionata in documentelor tranzactionale era una fictiva, nefiind inscrisa in Registrul Comertului vreo societate cu acea denumire.

Prim procurorul adjunct de pe langa Tribunalul Botosani a mentionat ca Tibi Apostol a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala, prevazuta la articolul 9 din Legea 241/2005. Pentru faptele savarsite, Apostol risca intre 2 si 8 ani de inchisoare. (TS)

GfK: Piața produselor de larg consum a crescut cu 13 %
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) În primul trimestru al anului 2018, piața bunurilor de larg consum pentru acasă din România a înregistrat o creștere în valoare de 13% față de aceeași perioadă a anului trecut. Spre deosebire de perioadele anterioare, volumele cumpărate au reintrat pe o curbă ascendentă (+7.4%). Familiile au mers mai des la cumpărături...

Studiu Cargill: Consumatorii asociază bunăstarea animalelor cu siguranța alimentară
Autor: Nora Marin  /   joi, 24 mai 2018

Cercetările efectuate de Cargill în cadrul studiului "Feed 4 Thought" au constatat că 94% dintre consumatorii europeni cred că proteina este crescută și manipulată cu măsuri adecvate de siguranță alimentară.   Un total de 1.000 de participanți din întreaga Uniune Europeană au fost chestionați în aprilie, pentru a examina...