Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Administratorul sc carne com srl acuzat de evaziune

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza cotidianul Evenimentul de Botosani, fostul administrator al Carne Com SRL din Dracsani, comuna Sulita, a fost pus la dispozitia instantei de judecata, dupa ce s-a stabilit ca prejudiciul adus statului (1,3 milioane lei) este cauzat de infractiunile savirsite de acesta.

Tibi Apostol, in calitate de administrator al Carne Com SRL, a inregistrat mai multe tranzactii fictive cu utilaje destinate activitatilor de carmangerie, in vederea prejudicierii bugetului public.

Procurorii au stabilit, in timpul desfasurarii anchetei, ca societatea ce era inscriptionata in documentelor tranzactionale era una fictiva, nefiind inscrisa in Registrul Comertului vreo societate cu acea denumire.

Prim procurorul adjunct de pe langa Tribunalul Botosani a mentionat ca Tibi Apostol a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala, prevazuta la articolul 9 din Legea 241/2005. Pentru faptele savarsite, Apostol risca intre 2 si 8 ani de inchisoare. (TS)

Rondocarton își va expune soluțiile de ambalare la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 18 martie 2019

Rondocarton, parte a companiei austriece Rondo Ganahl Aktiengesellschaft, își va expune soluțiile de ambalare în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk, eveniment care va avea loc la Hotel Alpin din Poiana Brașov, în zilele de 30 și 31 mai.   Rondo Ganahl Aktiengesellschaft este o companie de familie...

Efectele tehnologiei HHP asupra componentelor laptelui
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 18 martie 2019

Tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui au o calitate nutrițională mai scăzută, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă, s-au dezvoltat câteva tehnologii de procesare non-termică, inclusiv procesarea la presiune hidrostatică înaltă (HHP), în care, presiuni...