Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Adrian radulescu ramane secretar de stat la agricultura, danut apetrei si-a dat demisia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Adrian Radulescu va ramane in functia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), in vreme ce Danut Apetrei si-a dat demisia, au declarat, pentru NewsIn, surse din minister.

Un al doilea post de secretar de stat urmeaza sa fie ocupat de Barna Tanczos, care detine in prezent o functie similara la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Este posibil ca si Haschi Andrei -Peter sa plece, iar in locul sau sa vina Barna Tanczos, secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, mentionase anterior acestor schimbari ca va prezenta guvernului propunerile privind secretarii de stat, subliniind ca este interesat doar de cei „care vor face treaba si echipa cu mine si mai putin de politica”.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...