Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Adrian radulescu ramane secretar de stat la agricultura, danut apetrei si-a dat demisia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Adrian Radulescu va ramane in functia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), in vreme ce Danut Apetrei si-a dat demisia, au declarat, pentru NewsIn, surse din minister.

Un al doilea post de secretar de stat urmeaza sa fie ocupat de Barna Tanczos, care detine in prezent o functie similara la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Este posibil ca si Haschi Andrei -Peter sa plece, iar in locul sau sa vina Barna Tanczos, secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, mentionase anterior acestor schimbari ca va prezenta guvernului propunerile privind secretarii de stat, subliniind ca este interesat doar de cei „care vor face treaba si echipa cu mine si mai putin de politica”.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...