Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Adrian radulescu ramane secretar de stat la agricultura, danut apetrei si-a dat demisia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Adrian Radulescu va ramane in functia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), in vreme ce Danut Apetrei si-a dat demisia, au declarat, pentru NewsIn, surse din minister.

Un al doilea post de secretar de stat urmeaza sa fie ocupat de Barna Tanczos, care detine in prezent o functie similara la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Este posibil ca si Haschi Andrei -Peter sa plece, iar in locul sau sa vina Barna Tanczos, secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, mentionase anterior acestor schimbari ca va prezenta guvernului propunerile privind secretarii de stat, subliniind ca este interesat doar de cei „care vor face treaba si echipa cu mine si mai putin de politica”.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...