Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Advanced Food Technologies, noua achiziție Zoetis

Autor: Meat MIlkvineri, 8 noiembrie, 2013

Zoetis a finalizat achiziționarea tuturor activelor aparținând Advanced Food Technologies, o companie care oferă servicii de siguranță a alimentelor și produse de îngrijire a animalelor pentru clienții procesatori de carne, informează The Meat Site.

Achiziția va permite Zoetis să integreze produsele Advanced Food Technologies în afacerile sale existente și să intre într-o zonă complementară în care nu a concurat până acum și anume domeniul siguranței alimentare . Termenii financiari ai acordului nu au fost dezvăluiți .

Advanced Food Technologies ( AFT ) este o companie cu capital integral privat , specializată în soluții chimice pentru procesatorii de carne. Acesta oferă soluții și servicii de securitate alimentară pentru procesarea cărnii, precum și oferirea de produse de îngrijire copite pentru animalele din sectorul lactatelor.

Această achiziție adaugă o nouă tehnologie în portofoliul Zoetis de vaccinuri , medicamente , diagnosticare și genetică și arată angajamentul companiei de a-și ajuta clienții sa asigure o aprovizionare cu alimente sigure și durabile. (ER)

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...