Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Afaceri de 103 mil. € din mezeluri pentru aldis

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de mezeluri Aldis Calarasi a incheiat anul 2008 cu afaceri de 103 milioane euro pe acest segment, in crestere cu 14% fata de anul 2007, a anuntat compania.

Potrivit actionarului majoritar al producatorului, George Naghi, avansul de anul trecut a fost sustinut de intrarea pe segmentul semipreparatelor, dar si de cresterea vanzarilor de produse refrigerate.

Oficialul estimeaza ca Aldis va inregistra anul acesta o crestere de 15% a cifrei de afaceri pentru business-ul de mezeluri, ca urmare a investitiilor finalizate anul trecut, ce vor fi exploatate la maximum abia in 2009. La nivel de grup, afacerile Aldis s-au ridicat in 2008 la 120 de milioane de euro, iar pentru anul in curs George Naghi estimeaza o crestere a acestora cu 20 de procente.

Grupul Aldis este format din companiile Aldis (cu activitati in abatorizare, productie mezeluri, semipreparate si ready-meal), Aldis AP (agricultura, zootehnie, agroturism, alimentatie publica) si Campis (constructii).

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...