Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Afaceri de 103 mil. € din mezeluri pentru aldis

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de mezeluri Aldis Calarasi a incheiat anul 2008 cu afaceri de 103 milioane euro pe acest segment, in crestere cu 14% fata de anul 2007, a anuntat compania.

Potrivit actionarului majoritar al producatorului, George Naghi, avansul de anul trecut a fost sustinut de intrarea pe segmentul semipreparatelor, dar si de cresterea vanzarilor de produse refrigerate.

Oficialul estimeaza ca Aldis va inregistra anul acesta o crestere de 15% a cifrei de afaceri pentru business-ul de mezeluri, ca urmare a investitiilor finalizate anul trecut, ce vor fi exploatate la maximum abia in 2009. La nivel de grup, afacerile Aldis s-au ridicat in 2008 la 120 de milioane de euro, iar pentru anul in curs George Naghi estimeaza o crestere a acestora cu 20 de procente.

Grupul Aldis este format din companiile Aldis (cu activitati in abatorizare, productie mezeluri, semipreparate si ready-meal), Aldis AP (agricultura, zootehnie, agroturism, alimentatie publica) si Campis (constructii).

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...

Expunerea la lumină reduce 50 % din substanțele nutritive ale laptelui
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Studii recente arată că laptele expus la lumină timp de 16 ore pierde mai mult de jumătate din cantitatea de vitamina A, conținută inițial, dacă nu este ambalată cu o protecție corespunzătoare la lumină.   Pentru a contracara acest efect negativ, compania de servicii și certificare Noluma a dezvoltat un instrument de...