Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Afaceri de 103 mil. € din mezeluri pentru aldis

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de mezeluri Aldis Calarasi a incheiat anul 2008 cu afaceri de 103 milioane euro pe acest segment, in crestere cu 14% fata de anul 2007, a anuntat compania.

Potrivit actionarului majoritar al producatorului, George Naghi, avansul de anul trecut a fost sustinut de intrarea pe segmentul semipreparatelor, dar si de cresterea vanzarilor de produse refrigerate.

Oficialul estimeaza ca Aldis va inregistra anul acesta o crestere de 15% a cifrei de afaceri pentru business-ul de mezeluri, ca urmare a investitiilor finalizate anul trecut, ce vor fi exploatate la maximum abia in 2009. La nivel de grup, afacerile Aldis s-au ridicat in 2008 la 120 de milioane de euro, iar pentru anul in curs George Naghi estimeaza o crestere a acestora cu 20 de procente.

Grupul Aldis este format din companiile Aldis (cu activitati in abatorizare, productie mezeluri, semipreparate si ready-meal), Aldis AP (agricultura, zootehnie, agroturism, alimentatie publica) si Campis (constructii).

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...