Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Afaceri de 103 mil. € din mezeluri pentru aldis

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de mezeluri Aldis Calarasi a incheiat anul 2008 cu afaceri de 103 milioane euro pe acest segment, in crestere cu 14% fata de anul 2007, a anuntat compania.

Potrivit actionarului majoritar al producatorului, George Naghi, avansul de anul trecut a fost sustinut de intrarea pe segmentul semipreparatelor, dar si de cresterea vanzarilor de produse refrigerate.

Oficialul estimeaza ca Aldis va inregistra anul acesta o crestere de 15% a cifrei de afaceri pentru business-ul de mezeluri, ca urmare a investitiilor finalizate anul trecut, ce vor fi exploatate la maximum abia in 2009. La nivel de grup, afacerile Aldis s-au ridicat in 2008 la 120 de milioane de euro, iar pentru anul in curs George Naghi estimeaza o crestere a acestora cu 20 de procente.

Grupul Aldis este format din companiile Aldis (cu activitati in abatorizare, productie mezeluri, semipreparate si ready-meal), Aldis AP (agricultura, zootehnie, agroturism, alimentatie publica) si Campis (constructii).

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...