Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Afaceri de 103 mil. € din mezeluri pentru aldis

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de mezeluri Aldis Calarasi a incheiat anul 2008 cu afaceri de 103 milioane euro pe acest segment, in crestere cu 14% fata de anul 2007, a anuntat compania.

Potrivit actionarului majoritar al producatorului, George Naghi, avansul de anul trecut a fost sustinut de intrarea pe segmentul semipreparatelor, dar si de cresterea vanzarilor de produse refrigerate.

Oficialul estimeaza ca Aldis va inregistra anul acesta o crestere de 15% a cifrei de afaceri pentru business-ul de mezeluri, ca urmare a investitiilor finalizate anul trecut, ce vor fi exploatate la maximum abia in 2009. La nivel de grup, afacerile Aldis s-au ridicat in 2008 la 120 de milioane de euro, iar pentru anul in curs George Naghi estimeaza o crestere a acestora cu 20 de procente.

Grupul Aldis este format din companiile Aldis (cu activitati in abatorizare, productie mezeluri, semipreparate si ready-meal), Aldis AP (agricultura, zootehnie, agroturism, alimentatie publica) si Campis (constructii).

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...