Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Afacerile agricola bacau au crescut cu 23% in primele 9 luni ale anului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In primele noua luni ale anului 2010, pe principalele categorii de produse comercializate (carne de pui, mezeluri, semipreparate si, respectiv, oua consum) Grupul de firme Agricola Bacau a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 23%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat remis de companie.

Defalcat pe categoriile de produse comercializate sub brandul Agricola Bacau, vanzarile inregistrate dupa primele trei trimestre ale acestui an, fata de perioada similara a anului 2009, au urmatoarele evolutii: carne de pui crestere de 20% (+32% in volum), salamuri crude uscate si preparate fierte afumate+ 38% (+59% in volum), semipreparate si produse pregatite din carne + 6% (+ 11% in volum), oua consum scadere de 16% (- 10% in volum).

In timp ce toate categoriile de produse de larg consum au inregistrat anul acesta cresteri de preturi, pretul mediu la carnea de pasare este cu 10% mai mic fata de cel inregistrat in 2009, asta si in contextul in care subventiile din agricultura au fost retrase de la 1 ianuarie 2010.

Cu toate acestea, Agricola Bacau s-a adaptat foarte bine la cerintele si asteptarile clientilor si consumatorilor sai si a reusit sa creasca la o cota de piata de 14% la carnea de pui (chiar 16% in retailul modern). „Desi contextul economic este unul dificil, am crescut cifra de afaceri, am fost inovativi, am lansat produse noi si am comunicat, iar feedback-ul n-a intarziat sa apara”, a declarat Grigore Horoi, presedinte Agricola Bacau.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...