Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Afacerile agroli group in crestere cu 20%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agroli Group a obtinut in primul semestru o cifra de afaceri de 127,7 milioane lei, in crestere cu 20% fata de primele sase luni din 2008, a declarat directorul de marketing si dezvoltare al companiei din industria carnii de pasare, Camelia Hoinarescu, citat de Mediafax.
In primul semestru al acestui an, Agroli Group a realizat o cifra de afaceri de 127,7 milioane lei, cu 20% mai mult decat in perioada similara a anului trecut.

Aceasta crestere s-a datorat consecventei cu care am urmarit aplicarea unei stategii investitionale proiectate pe termen mediu si lung, orientarii spre rezultate a managementului companiei si optimizarii vitezei de reactie fata de preferintele consumatorilor si fata de tendintele pietei, a spus Hoinarescu. Agroli Group, din judetul Dambovita, este o companie fondata in 2006 care detine firmele Avicola Crevedia, Avicola Tartasesti si Jackmoris.

Sistemul Hermes Retail Execution, implementat de tot mai multe companii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Mogyi România a implementat sistemul HERMES Retail Execution de la TRANSART automatizându-și astfel activitatea reprezentanților din teren, atât pe partea de organizare, planificare și control al activității agenților, cât și în ce privește colectarea și centralizarea datelor de mercantizare și execuție la raft care...

AFIR: Fonduri nerambursabile pentru procesarea produselor agricole
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale reamintește tuturor celor interesați că în această perioadă sunt fonduri disponibile pentru investiții în procesarea și marketingul  produselor agricole prin intermediul submăsurii 4.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.   Din alocarea de...