Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Afacerile agroli group in crestere cu 20%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agroli Group a obtinut in primul semestru o cifra de afaceri de 127,7 milioane lei, in crestere cu 20% fata de primele sase luni din 2008, a declarat directorul de marketing si dezvoltare al companiei din industria carnii de pasare, Camelia Hoinarescu, citat de Mediafax.
In primul semestru al acestui an, Agroli Group a realizat o cifra de afaceri de 127,7 milioane lei, cu 20% mai mult decat in perioada similara a anului trecut.

Aceasta crestere s-a datorat consecventei cu care am urmarit aplicarea unei stategii investitionale proiectate pe termen mediu si lung, orientarii spre rezultate a managementului companiei si optimizarii vitezei de reactie fata de preferintele consumatorilor si fata de tendintele pietei, a spus Hoinarescu. Agroli Group, din judetul Dambovita, este o companie fondata in 2006 care detine firmele Avicola Crevedia, Avicola Tartasesti si Jackmoris.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...