Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Afacerile agroli group in crestere cu 20%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agroli Group a obtinut in primul semestru o cifra de afaceri de 127,7 milioane lei, in crestere cu 20% fata de primele sase luni din 2008, a declarat directorul de marketing si dezvoltare al companiei din industria carnii de pasare, Camelia Hoinarescu, citat de Mediafax.
In primul semestru al acestui an, Agroli Group a realizat o cifra de afaceri de 127,7 milioane lei, cu 20% mai mult decat in perioada similara a anului trecut.

Aceasta crestere s-a datorat consecventei cu care am urmarit aplicarea unei stategii investitionale proiectate pe termen mediu si lung, orientarii spre rezultate a managementului companiei si optimizarii vitezei de reactie fata de preferintele consumatorilor si fata de tendintele pietei, a spus Hoinarescu. Agroli Group, din judetul Dambovita, este o companie fondata in 2006 care detine firmele Avicola Crevedia, Avicola Tartasesti si Jackmoris.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...