Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Afacerile agroli group in crestere cu 20%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agroli Group a obtinut in primul semestru o cifra de afaceri de 127,7 milioane lei, in crestere cu 20% fata de primele sase luni din 2008, a declarat directorul de marketing si dezvoltare al companiei din industria carnii de pasare, Camelia Hoinarescu, citat de Mediafax.
In primul semestru al acestui an, Agroli Group a realizat o cifra de afaceri de 127,7 milioane lei, cu 20% mai mult decat in perioada similara a anului trecut.

Aceasta crestere s-a datorat consecventei cu care am urmarit aplicarea unei stategii investitionale proiectate pe termen mediu si lung, orientarii spre rezultate a managementului companiei si optimizarii vitezei de reactie fata de preferintele consumatorilor si fata de tendintele pietei, a spus Hoinarescu. Agroli Group, din judetul Dambovita, este o companie fondata in 2006 care detine firmele Avicola Crevedia, Avicola Tartasesti si Jackmoris.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...