Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Afacerile gigantului mcdonald’s in continua scadere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

McDonald's, cel mai mare jucator de pe piata locala a restaurantelor, a avut anul trecut afaceri de 93,9 milioane de euro, in scadere cu 5,5% comparativ cu 2010 si cu aproape 15% comparativ cu 2008, cel mai bun an pentru companie pe piata locala, scrie Ziarul Financiar.

Declinul cifrei de afaceri a McDonald's in Romania arata ca in continuare criza are forta necesara sa loveasca chiar si businessurile cu traditie, sustinute de un brand international puternic. Un alt factor care ar fi putut contribui la aceasta scadere este concurenta puternica venita atat de la alte lanturi de fast food, cat si de la restaurantele traditionale.

Rezultatele de anul trecut ale lantului de restaurante de tip fast-food sunt cele mai slabe din ultimii patru ani si vin sa contrazica estimarile managementului companiei care afirma la finele lui 2011 ca lantul va depasi din nou plafonul de 100 de milioane de euro. Declinul afacerilor comparativ cu 2010 este mai puternic decat declinul consumului de circa trei procente in 2011.

McDonald's, un lant cu 64 de restaurante la nivel national, a pastrat trendul descendent al cifrei de afaceri si in cazul profitului, care a scazut la 4,2 milioane de euro in 2011 fata de 6 milioane de euro in 2010.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...