Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Afacerile gigantului mcdonald’s in continua scadere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

McDonald's, cel mai mare jucator de pe piata locala a restaurantelor, a avut anul trecut afaceri de 93,9 milioane de euro, in scadere cu 5,5% comparativ cu 2010 si cu aproape 15% comparativ cu 2008, cel mai bun an pentru companie pe piata locala, scrie Ziarul Financiar.

Declinul cifrei de afaceri a McDonald's in Romania arata ca in continuare criza are forta necesara sa loveasca chiar si businessurile cu traditie, sustinute de un brand international puternic. Un alt factor care ar fi putut contribui la aceasta scadere este concurenta puternica venita atat de la alte lanturi de fast food, cat si de la restaurantele traditionale.

Rezultatele de anul trecut ale lantului de restaurante de tip fast-food sunt cele mai slabe din ultimii patru ani si vin sa contrazica estimarile managementului companiei care afirma la finele lui 2011 ca lantul va depasi din nou plafonul de 100 de milioane de euro. Declinul afacerilor comparativ cu 2010 este mai puternic decat declinul consumului de circa trei procente in 2011.

McDonald's, un lant cu 64 de restaurante la nivel national, a pastrat trendul descendent al cifrei de afaceri si in cazul profitului, care a scazut la 4,2 milioane de euro in 2011 fata de 6 milioane de euro in 2010.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...