Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Afacerile gigantului mcdonald’s in continua scadere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

McDonald's, cel mai mare jucator de pe piata locala a restaurantelor, a avut anul trecut afaceri de 93,9 milioane de euro, in scadere cu 5,5% comparativ cu 2010 si cu aproape 15% comparativ cu 2008, cel mai bun an pentru companie pe piata locala, scrie Ziarul Financiar.

Declinul cifrei de afaceri a McDonald's in Romania arata ca in continuare criza are forta necesara sa loveasca chiar si businessurile cu traditie, sustinute de un brand international puternic. Un alt factor care ar fi putut contribui la aceasta scadere este concurenta puternica venita atat de la alte lanturi de fast food, cat si de la restaurantele traditionale.

Rezultatele de anul trecut ale lantului de restaurante de tip fast-food sunt cele mai slabe din ultimii patru ani si vin sa contrazica estimarile managementului companiei care afirma la finele lui 2011 ca lantul va depasi din nou plafonul de 100 de milioane de euro. Declinul afacerilor comparativ cu 2010 este mai puternic decat declinul consumului de circa trei procente in 2011.

McDonald's, un lant cu 64 de restaurante la nivel national, a pastrat trendul descendent al cifrei de afaceri si in cazul profitului, care a scazut la 4,2 milioane de euro in 2011 fata de 6 milioane de euro in 2010.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...