Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Afacerile grupului agricola bacau au crescut cu 17,5% in semestrul i – 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Afacerile Grupului Agricola Bacau au crescut cu 17,5% in primul semestru al anului 2010, pe principalele categorii de produse comercializate (carne de pui, mezeluri, semipreparate si, respectiv, oua consum). Grupul de firme Agricola Bacau a atins deja cresterea estimata pentru acest an a cifrei de afaceri, respectiv + 17,51% fata de cifra de afaceri inregistrata in prima jumatate a anului 2009.

„Volumul de carne de pui comercializata in primul trimestru al acestui an a fost egal cu cel inregistrat in perioada similara a anului trecut, iar veniturile obtinute din comercializarea carnii de pui au fost mai mici cu aproape 7 procente fata de trim I al anului 2009. Apreciam aceste cifre ca fiind un rezultat bun, in conditiile in care consumul scazuse cu 18 procente la inceputul acestui an. In trimestrul al doilea piata si-a mai revenit, cu toate ca primele 5 luni indica, in continuare, o scadere a consumului cu 4%. Cu toate acestea, Agricola Bacau s-a adaptat foarte bine la cerintelesi asteptarile consumatorilor si clientilor sai, a inovat si a lansat produse noi, respectiv Puiul Antistres si, mai nou, Puiul Fericit, iar rezultatele sunt : o crestere de 22,25% in volum si 13,5% in valoare la carnea de pui” , a declarat Grigore Horoi, presedinte Agricola Bacau.

Agricola Bacau si-a bugetat o crestere a cifrei de afaceri pentru anul 2010 cu aproximativ 17%, cu o marja neta de 3,5 – 4%, in conditiile in care piata va accepta inevitabilele cresteri ale preturilor.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...