Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Afacerile grupului agricola bacau au crescut cu 17,5% in semestrul i – 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Afacerile Grupului Agricola Bacau au crescut cu 17,5% in primul semestru al anului 2010, pe principalele categorii de produse comercializate (carne de pui, mezeluri, semipreparate si, respectiv, oua consum). Grupul de firme Agricola Bacau a atins deja cresterea estimata pentru acest an a cifrei de afaceri, respectiv + 17,51% fata de cifra de afaceri inregistrata in prima jumatate a anului 2009.

„Volumul de carne de pui comercializata in primul trimestru al acestui an a fost egal cu cel inregistrat in perioada similara a anului trecut, iar veniturile obtinute din comercializarea carnii de pui au fost mai mici cu aproape 7 procente fata de trim I al anului 2009. Apreciam aceste cifre ca fiind un rezultat bun, in conditiile in care consumul scazuse cu 18 procente la inceputul acestui an. In trimestrul al doilea piata si-a mai revenit, cu toate ca primele 5 luni indica, in continuare, o scadere a consumului cu 4%. Cu toate acestea, Agricola Bacau s-a adaptat foarte bine la cerintelesi asteptarile consumatorilor si clientilor sai, a inovat si a lansat produse noi, respectiv Puiul Antistres si, mai nou, Puiul Fericit, iar rezultatele sunt : o crestere de 22,25% in volum si 13,5% in valoare la carnea de pui” , a declarat Grigore Horoi, presedinte Agricola Bacau.

Agricola Bacau si-a bugetat o crestere a cifrei de afaceri pentru anul 2010 cu aproximativ 17%, cu o marja neta de 3,5 – 4%, in conditiile in care piata va accepta inevitabilele cresteri ale preturilor.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...