Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro

Autor: Maria Demetriadjoi, 15 ianuarie, 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe baza creşterii producţiei şi a pieţei de ambalaje.

 

„În estimările pentru acest an ne bazăm pe creşterea volumului de cutii accesate, pe volumele din contractele deja câştigate pentru anul 2015, pe majorarea preţului la hârtie şi pe creşterea naturală a pieţei de ambalaje. În această perioadă participăm la mai multe licitaţii cu companii multinaţionale din ţară şi din străinătate“, au declarat pentru Ziarul financiar reprezentanţii companiei VPK Packaging.

 

Firma se axează în principal pe producţia cutiilor de carton, care au cea mai mare valoare adaugată, însă livrează şi plăci de carton, ca materie primă. Belgienii produc la Salonta plăci ondulate de carton utilizate ca semifabricat pentru cutiile de carton, pentru diverşi clienţi din România, Ungaria, dar şi din ţările vecine, în principal companii din industria bunurilor de larg consum. Ponderea exportului ajunge la aproximativ 40% din totalul cifrei de afaceri a companiei, piaţa principală fiind Ungaria.

 

Capacitatea anuală de producţie a companiei este de 35.000 de tone, VPK Packaging colaborând cu numeroase companii din industria alimentară din România, pentru sectorul de carne existând desfacere pe gama cutiilor de carton al livrărilor vrac, precum și pentru ambalajele de carton de mari dimensiuni pentru pește vrac.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Nou detector de metale de la Mettler Toledo
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 14 ianuarie 2015

Compania Mettler Toledo a lansat un nou detector de metale, Advantage Profil, care se pretinde că poate atinge niveluri de detecție care puteau fi observate la inspecțiile uscate, informează Globalmeatnews. Reprezentanții companiei Mettler Toledo au spus că "efectul produs" - semnalul electric detectat în unele alimente cu un nivel mare de...