Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Africa de Sud a ridicat embargoul pentru carnea de porc din SUA

Autor: Miruna Sorescumiercuri, 2 martie, 2016

Consiliul Național al Producătorilor de carne de porc din SUA (NPPC) a salutat vestea că Africa de Sud acceptă exporturile de carne de porc din această țară.
Consiliul NPPC a lucrat alături de administrația Obama pentru a convinge Pretoria să ridice interdicția de facto, cu privire la carnea de porc americană.

 

”NPPC este mulțumit de faptul că Africa de Sud a deschis piața pentru carnea de porc din SUA”, a declarat președintele organizației, Dr. Ron Prestage, potrivit Globalmeatnews.com.

Acum putem vinde în condiții de siguranță, de înaltă calitate și la prețuri accesibile carne de porc americană, la mai mult de 50 milioane de noi consumatori.

 

Africa de Sud a confirmat și ea că va ridica parțial interdicția privind carnea de porc din SUA, după ce administrația Obama a amenințat că va suspenda beneficiile sale comerciale, prevăzute în African Growth and Oportunity Act.

A fost încheiat Tratatul de Liber-schimb UE-Japonia
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Uniunea Europeană și Japonia au încheiat Acordul de Liber-schimb. Acordul de parteneriat economic (APE) între UE și Japonia a intrat în vigoare la 1 februarie 2019. Întreprinderile și consumatorii din întreaga Europă și din Japonia pot profita acum de cea mai mare zonă de comerț deschis din lume. În România, 271 de...

Interpack Dusseldorf își extinde operațiunile în Africa
Autor: meatmilk  /   vineri, 14 decembrie 2018

(Comunicat) Interpack-Messe Düsseldorf se extinde în regiunea Orientul Mijlociu (MEA), sub denumirea de "PACprocess MEA", care va avea loc anual la Centrul Internațional de Expoziții din Cairo, începând din decembrie 2019.   Târgul de comerț poate conta pe sprijinul larg numeroși parteneri de afaceri și organizații...