Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Africa de Sud a ridicat embargoul pentru carnea de porc din SUA

Autor: Miruna Sorescumiercuri, 2 martie, 2016

Consiliul Național al Producătorilor de carne de porc din SUA (NPPC) a salutat vestea că Africa de Sud acceptă exporturile de carne de porc din această țară.
Consiliul NPPC a lucrat alături de administrația Obama pentru a convinge Pretoria să ridice interdicția de facto, cu privire la carnea de porc americană.

 

”NPPC este mulțumit de faptul că Africa de Sud a deschis piața pentru carnea de porc din SUA”, a declarat președintele organizației, Dr. Ron Prestage, potrivit Globalmeatnews.com.

Acum putem vinde în condiții de siguranță, de înaltă calitate și la prețuri accesibile carne de porc americană, la mai mult de 50 milioane de noi consumatori.

 

Africa de Sud a confirmat și ea că va ridica parțial interdicția privind carnea de porc din SUA, după ce administrația Obama a amenințat că va suspenda beneficiile sale comerciale, prevăzute în African Growth and Oportunity Act.

Rusia va construi un complex de creștere a porcilor la granița cu China și Coreea de Nord
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 22 ianuarie 2018

Grupul de Companii Rusagro, unul dintre cei mai mari producători de carne și agricultori din Rusia, va construi un uriaș centru de producție a cărnii de porc și de pasăre, la granița Rusiei cu China și Coreea de Nord, în vederea măririi exporturilor în Orientul Îndepărtat, informează Global Meat News.   Potrivit Rusagro,...

Ungurii investesc în producția de lapte din Kazahstan
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 8 ianuarie 2018

Fondul de capital privat din Kazahstan-Ungaria (CCL Kazakhstan ”Silk Road”) a anunțat finanțarea unei ferme de lapte din regiunea Akmola din Kazahstan (ferma de lapte Aina LLP), pentru suma de 10,4 milioane de dolari, prin achiziționarea pachetului majoritar.   Fondul a fost înființat de către KazAgro Holding National Holding...