Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Africa de Sud a ridicat embargoul pentru carnea de porc din SUA

Autor: Miruna Sorescumiercuri, 2 martie, 2016

Consiliul Național al Producătorilor de carne de porc din SUA (NPPC) a salutat vestea că Africa de Sud acceptă exporturile de carne de porc din această țară.
Consiliul NPPC a lucrat alături de administrația Obama pentru a convinge Pretoria să ridice interdicția de facto, cu privire la carnea de porc americană.

 

”NPPC este mulțumit de faptul că Africa de Sud a deschis piața pentru carnea de porc din SUA”, a declarat președintele organizației, Dr. Ron Prestage, potrivit Globalmeatnews.com.

Acum putem vinde în condiții de siguranță, de înaltă calitate și la prețuri accesibile carne de porc americană, la mai mult de 50 milioane de noi consumatori.

 

Africa de Sud a confirmat și ea că va ridica parțial interdicția privind carnea de porc din SUA, după ce administrația Obama a amenințat că va suspenda beneficiile sale comerciale, prevăzute în African Growth and Oportunity Act.

ANSVSA face demersuri pentru facilitarea exporturilor în China
Autor: meatmilk  /   joi, 7 iunie 2018

(Comunicat) Preşedintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), dr. Geronimo Brănescu, participă, alături de o delegație de specialiști din cadrul instituției, la cea de a treia ediție a “Conferinței pentru Controlul Calității, Inspecției și Carantinei”, care se desfășoară în...

Dialog între ANSVSA și oameni de afaceri din Regatul Arabiei Saudite
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, s-a întâlnit cu o delegație de oameni de afaceri din Regatul Arabiei Saudite interesați de domeniul agroalimentar.   Această întâlnire are loc la finalul vizitei efectuate de oamenii de afaceri saudiți în țara noastră, cu scopul de a stabili relații comerciale cu...