Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Agenția de Export SRL a confirmat participarea la Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkvineri, 19 mai, 2017

Agenția de Export SRL a confirmat prezența la Meat & Milk 2017, manifestare care va avea loc în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Agentia de Export SRL este o intreprindere familiala, avand ca obiect de activitate intermedierea in comertul international cu carne.

 

Firma colaboreaza cu clienti si furnizori din tara si din diverse tari ale lumii, in principal din UE: tarile Baltice, Grecia, Cipru, Anglia, Irlanda, Germania, Danemarca, Spania, Italia, Franta, Olanda, Belgia, Polonia etc.

 

Produsele care intereseaza pentru export/import sunt: carnea congelata/refrigerata de porc, vita, pasare si peste, produsele din carne procesate.

Carmangeria Godac este Partener-Mic dejun al Conferinței Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 mai 2017

La fel ca la ediția precedentă, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este și  în acest an Partener al Expo-Conferinței Meat & Milk 2017, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca, la Micul dejun,...

Zimbria nu va lipsi de la Expo-Conferința Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 11 mai 2017

Zimbria, companie-etalon al producției de produse tradiționale din carne și lapte, condusă de soții Maria și Marius Verdeși, va fi prezentă și în acest an la Conferința Internațională Meat & Milk, aflată la a VI-a ediție.   Experienta de aproape un secol in cresterea animalelor si cultivarea pamantului, a dus la...