Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agenția infoGROUP va fi prezentă la Alimentaria 2016

Autor: Meat MIlkvineri, 22 aprilie, 2016

Agenția infoGROUP, editor al revistelor Fabrica de Carne, Fabrica de Lapte, a publicației infoALIMENT Magazin și organizatoare a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, va participa la cel mai mare târg european al primăverii, Alimentaria 2016, care își va deschide porțile luni, la Barcelona.

 

Cu această ocazie, reprezentanții infoGROUP vor transmite știri de la fața locului, în care vor reflecta prezența companiilor românești la târg. Totodată, vor transmite relatări despre cele mai importante evenimente ale manifestării expoziționale din capitala Cataluniei.

 

După cum am anunțat într-o știre anteriară, în perioada 25-28 Aprilie 2016, Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc – APAR, membra a Federatiei Nationale PRO AGRO va organiza impreuna cu Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri –  MECRMA participarea Romaniei la expozitia Alimentaria Barcelona, Spania.

 

Cei 25 de producatorii romani care expun in pavilionul national al Romaniei isi vor putea prezenta produsele atat in hala Intercarn (Agro Cosm Fan; Avicarvil Food & Distribution; Avicola Lumina; Caroli Foods Group; Cosm Fan Carmangerie; Europrod; Inorogul Impex; Mariflor Prodcom; Rochus; Salamandra Plus; Scandia Food; Tracian Beef) cat si in zona Multiproducts (Artesans Del Sucre; Boromir Ind; Five Continent; Germino; Hermes Natural Products; Kalpo; Kandia Dulce; Orlando Import Export 2001; Prefera Foods; Romaqua Group; Tano Prod Impex; Tip Top Food Industry; Tual Fast Change ’98).

 

Producatorii romani isi vor putea promova oferta de export, atat in standurile Romaniei cat si in cadrul degustarilor desfasurate in timpul targului. Romania va promova la acest targ produse din sectoarele de carne, conserve, panificatie, patiserie si dulciuri, ceaiuri, dulceturi, branzeturi si fructe uscate.

 

APAR isi propune ca prin programul de promovare a exporturilor sa faca din alimentul romanesc un un motiv de mandrie nationala si un motor al economiei romanesti.

Medalie de Aur pentru echipa UGAL, la concursul internațional Ecotrophelia
Autor: meatmilk  /   joi, 25 octombrie 2018

Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă şi Adelina Pricope, studente ale Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi, au fost premiate cu Medalia de Aur, pentru creația lor, îngheţata din gutui, prune şi zer, în cadrul competiției internaționale Ecotrophelia, manifestare conexă târgului SIAL de la Paris.   Proiectul,...

IFFA 2019: Reuniunea la nivel înalt a Industriei mondiale a cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 octombrie 2018

(Comunicat)  O nouă sală de expoziții, un aspect optimizat, un spațiu de expunere mai mare și înregistrări de la toți liderii de piață - acestea sunt semnele pozitive ale ediției celui mai mare târg al Industriei mondiale a Cărnii, IFFA 2019.   În acest fel, Industria demonstrează un angajament ferm față de cel mai...