Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola Bacau a exportat in primele 10 luni ale anului 2012 carne de pui de 10 milioane de euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agricola Bacau a incasat in primele 10 luni ale anului circa 10 milioane de euro din exporturile de carne de pasare, se arata intr-un comunicat al companiei, remis de Recolta.eu.

Compania a exportat, in aceasta perioada, aproximativ 20% din productia sa, in contextul in care in 2010 exporturile nu au depasit 12% din productia realizata, iar in 2011 procentul cantitativ a fost de 22%.

Productia de carne de pasare in 2012 este cu 5% mai mare si, prin urmare, si valoarea absoluta a cantitatilor exportate, in acest an, este mai mare decat in primele 10 luni ale anului trecut. Valoric, Agricola a incasat cu 3% mai multa valuta decat in 2011 din carnea de pasare.

Pieptul de pui si puiul grill Agricola au, fiecare, o pondere de 40% din totalul exporturilor companiei in 2012, care au ca destinatii – in ordinea valorica descrescatoare – urmatoarele tari: Germania, Ungaria, Italia, Franta, Grecia, Bulgaria, Olanda.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...