Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola Bacau a exportat in primele 10 luni ale anului 2012 carne de pui de 10 milioane de euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agricola Bacau a incasat in primele 10 luni ale anului circa 10 milioane de euro din exporturile de carne de pasare, se arata intr-un comunicat al companiei, remis de Recolta.eu.

Compania a exportat, in aceasta perioada, aproximativ 20% din productia sa, in contextul in care in 2010 exporturile nu au depasit 12% din productia realizata, iar in 2011 procentul cantitativ a fost de 22%.

Productia de carne de pasare in 2012 este cu 5% mai mare si, prin urmare, si valoarea absoluta a cantitatilor exportate, in acest an, este mai mare decat in primele 10 luni ale anului trecut. Valoric, Agricola a incasat cu 3% mai multa valuta decat in 2011 din carnea de pasare.

Pieptul de pui si puiul grill Agricola au, fiecare, o pondere de 40% din totalul exporturilor companiei in 2012, care au ca destinatii – in ordinea valorica descrescatoare – urmatoarele tari: Germania, Ungaria, Italia, Franta, Grecia, Bulgaria, Olanda.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...