Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola Bacău a finalizat o investiție de cinci milioane de euro

Autor: Maria Demetriadluni, 18 iulie, 2016

Agricola Internațional Bacău a finalizat recent o investiție de cinci milioane de euro, materializată în extinderea liniei de producție a salamurilor crud-uscate.

 

Potrivit ultimelor date, grupul de firme Agricola din Bacău, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa cărnii de pui, a avut în primele şase luni ale acestui an o cifră de afaceri de circa 345 milioane de lei, în creştere cu 12,7% faţă de perioada similară a anului trecut.

 

Ritmul de creştere este pus pe seama rezultatelor bune ale vânzărilor de produse sub brandul Agricola, excepţie fiind Avicola Lumina Constanţa (unde se produc ouă pentru consum), care înregistrează în primul semes­tru o diminuare a cifrei de afaceri cu 11% (cauzată în principal de scăderea pre­ţului mediu de vânzare din piaţă) şi Agricola Ma­ga­zine SRL (reţeaua de magazine Agricola), tot cu un minus de 11%, notează Ziarul financiar.

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...

Muller Dairy a fost preluată de Central Bottlings Co. Ltd.
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 martie 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Central Bottlings Company Ltd achiziţionează de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul Muller Dairy Ro SRL.   În acest fel, The Central Bottlings rămâne unic acţionar al companiei Muller Dairy Ro SRL. Anterior...