Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola Bacău a finalizat o investiție de cinci milioane de euro

Autor: Maria Demetriadluni, 18 iulie, 2016

Agricola Internațional Bacău a finalizat recent o investiție de cinci milioane de euro, materializată în extinderea liniei de producție a salamurilor crud-uscate.

 

Potrivit ultimelor date, grupul de firme Agricola din Bacău, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa cărnii de pui, a avut în primele şase luni ale acestui an o cifră de afaceri de circa 345 milioane de lei, în creştere cu 12,7% faţă de perioada similară a anului trecut.

 

Ritmul de creştere este pus pe seama rezultatelor bune ale vânzărilor de produse sub brandul Agricola, excepţie fiind Avicola Lumina Constanţa (unde se produc ouă pentru consum), care înregistrează în primul semes­tru o diminuare a cifrei de afaceri cu 11% (cauzată în principal de scăderea pre­ţului mediu de vânzare din piaţă) şi Agricola Ma­ga­zine SRL (reţeaua de magazine Agricola), tot cu un minus de 11%, notează Ziarul financiar.

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...