Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola Bacău a finalizat o investiție de cinci milioane de euro

Autor: Maria Demetriadluni, 18 iulie, 2016

Agricola Internațional Bacău a finalizat recent o investiție de cinci milioane de euro, materializată în extinderea liniei de producție a salamurilor crud-uscate.

 

Potrivit ultimelor date, grupul de firme Agricola din Bacău, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa cărnii de pui, a avut în primele şase luni ale acestui an o cifră de afaceri de circa 345 milioane de lei, în creştere cu 12,7% faţă de perioada similară a anului trecut.

 

Ritmul de creştere este pus pe seama rezultatelor bune ale vânzărilor de produse sub brandul Agricola, excepţie fiind Avicola Lumina Constanţa (unde se produc ouă pentru consum), care înregistrează în primul semes­tru o diminuare a cifrei de afaceri cu 11% (cauzată în principal de scăderea pre­ţului mediu de vânzare din piaţă) şi Agricola Ma­ga­zine SRL (reţeaua de magazine Agricola), tot cu un minus de 11%, notează Ziarul financiar.

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...

Fotometric Instruments este Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Firma Fotometric Instruments a devenit Partener al Conferinței Meat.Milk care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale pieței”.   Potrivit parteneriatului, Fotometric Instruments își va expune oferta...