Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau a intrat in top-ul superbrands romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Revista Piata, editia a cincea a Programului Superbrands Romania a ajuns la final odata cu acordarea trofeelor Superbrands si cu lansarea celei de a doua carti Consumer Superbrands pentru Romania, editie care a insemnat un succes pentru Agricola International Bacau.

Aceasta prezinta 37 de modele de branding de succes, din diverse industrii, reflectand imaginea generala a potentialului de afaceri si investitional al pietei romanesti.

Cele 37 de branduri de referinta din Romania au urcat pe podium pentru a primi trofee Superbrands. Le mentionam pe cele din industria bunurilor de larg consum: Agricola Bacau, Avon, Beciul Domnesc, Bonduelle, Borsec, Chivas Regal, Coca Cola, Doncafe, Heineken, Johnson's Baby, Kandia, Nivea, Santal, Vel Pitar, Yves Rocher.

Editia 2011 / 2012 a cartii Consumer Superbrands pentru Romania cuprinde povestile de succes dezvaluite de catre cele 37 de branduri, internationale si autohtone, puternice prin reputatie si notorietate, care opereaza pe piata romaneasca.

Cercetarea Superbrands pentru programul curent a analizat 1.260 de branduri din 48 de categorii de produse si servicii. Filtrul calitativ a fost asigurat de catre Consiliul Superbrands format din 26 specialisti in management, marketing, comunicare si branding, care a evaluat brandurile pe criteriile aplicate la nivel mondial de catre organizatia Superbrands: calitate, incredere si diferentiere pe piata.

Un numar de 740 de branduri s-au calificat pentru cercetarea de piata, realizata de catre Superbrands Romania in colaborare cu Nielsen Romania pe un esantion reprezentativ de 1.500 de consumatori.

La finalul cercetarii, 300 de branduri au obtinut statutul de Superbrand pe piata din Romania, lista completa a acestora fiind publicata in cartea Consumer Superbrands pentru Romania, editia 2011/12.

Distribuita la nivel national si prin reteaua de birouri Superbrands international in peste 80 tari de pe toate continentele, cartea constituie, prin brandurile puternice intrate in program, un exceptional instrument de promovare a potentialului pietei romanesti, putand fi considerata si un purtator de imagine pentru Romania.

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...