Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau a investit 100 mii de euro in relansarea crenvurstilor din carne proaspata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agricola Bacau a decis relansarea celor trei sortimente de crenvursti fabricate la Salbac, investitia in dezvoltarea acestor produse si campania de lansare ajungand la 100.000 de euro, a anuntat compania.

Reprezentantii companiei estimeaza ca cele trei noi sortimente, Crenvursti din Piept de Pui, Crenvursti Puisor si Crenvursti de Porc, vor creste cu peste 35% vanzarile actuale aferente acestui segment din total portofoliu preparate din carne Agricola Bacau. Crenvurstii din Piept de Pui, un produs total nou rezultat ca urmare a unei cercetari comandate de Salbac, au o culoare deschisa (specifica pieptului de pui) si membrana naturala si contin 60% piept de pui. Crenvurstii Puisor sunt produsi de asemenea dupa o reteta noua, ce contine 60% pulpa de pui. Crenvurstii de Porc sunt realizati dupa o formula care contine ingrediente atent selectionate, sunt inveliti intr-o membrana comestibila si au o valoare nutritiva de 289 kcal/100g de produs.

Materia prima din care sunt facuti noii crenvursti de la Agricola Bacau provine din fermele proprii, crenvurstii sunt vacuumati si ambalati in folie termoformata, cu gramaje cuprinse intre 200 si 500 grame, gramaje intalnite la toate cele trei sortimente, ce se pot gasi atat pe piata traditionala, cat si in retailul modern.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...