Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau a investit 100 mii de euro in relansarea crenvurstilor din carne proaspata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agricola Bacau a decis relansarea celor trei sortimente de crenvursti fabricate la Salbac, investitia in dezvoltarea acestor produse si campania de lansare ajungand la 100.000 de euro, a anuntat compania.

Reprezentantii companiei estimeaza ca cele trei noi sortimente, Crenvursti din Piept de Pui, Crenvursti Puisor si Crenvursti de Porc, vor creste cu peste 35% vanzarile actuale aferente acestui segment din total portofoliu preparate din carne Agricola Bacau. Crenvurstii din Piept de Pui, un produs total nou rezultat ca urmare a unei cercetari comandate de Salbac, au o culoare deschisa (specifica pieptului de pui) si membrana naturala si contin 60% piept de pui. Crenvurstii Puisor sunt produsi de asemenea dupa o reteta noua, ce contine 60% pulpa de pui. Crenvurstii de Porc sunt realizati dupa o formula care contine ingrediente atent selectionate, sunt inveliti intr-o membrana comestibila si au o valoare nutritiva de 289 kcal/100g de produs.

Materia prima din care sunt facuti noii crenvursti de la Agricola Bacau provine din fermele proprii, crenvurstii sunt vacuumati si ambalati in folie termoformata, cu gramaje cuprinse intre 200 si 500 grame, gramaje intalnite la toate cele trei sortimente, ce se pot gasi atat pe piata traditionala, cat si in retailul modern.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...