Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Agricola bacau a investit 100 mii de euro in relansarea crenvurstilor din carne proaspata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agricola Bacau a decis relansarea celor trei sortimente de crenvursti fabricate la Salbac, investitia in dezvoltarea acestor produse si campania de lansare ajungand la 100.000 de euro, a anuntat compania.

Reprezentantii companiei estimeaza ca cele trei noi sortimente, Crenvursti din Piept de Pui, Crenvursti Puisor si Crenvursti de Porc, vor creste cu peste 35% vanzarile actuale aferente acestui segment din total portofoliu preparate din carne Agricola Bacau. Crenvurstii din Piept de Pui, un produs total nou rezultat ca urmare a unei cercetari comandate de Salbac, au o culoare deschisa (specifica pieptului de pui) si membrana naturala si contin 60% piept de pui. Crenvurstii Puisor sunt produsi de asemenea dupa o reteta noua, ce contine 60% pulpa de pui. Crenvurstii de Porc sunt realizati dupa o formula care contine ingrediente atent selectionate, sunt inveliti intr-o membrana comestibila si au o valoare nutritiva de 289 kcal/100g de produs.

Materia prima din care sunt facuti noii crenvursti de la Agricola Bacau provine din fermele proprii, crenvurstii sunt vacuumati si ambalati in folie termoformata, cu gramaje cuprinse intre 200 si 500 grame, gramaje intalnite la toate cele trei sortimente, ce se pot gasi atat pe piata traditionala, cat si in retailul modern.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...