Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau a lansat o noua campanie publicitara pe facebook

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Revista Piata, compania Agricola Bacau a demarat o campanie online pe pagina sa de Facebook, CreatorDePofta, numita Declaratii culinare. In perioada 14 februarie- 8 martie, Agricola Bacau invita atat liderii de opinie din mediul online cat si consumatorii sa faca Declaratii Culinare celor dragi.

Campania, care provoaca romanii sa inlocuiasca gatitul functional cu cel emotional, va fi pusa in aplicare online de bloggeri precum Cristian China Birta, Alina Crancau si Ana Naie. Acestia vor gati pentru persoanele apropiate din viata lor feluri de mancare si retete pe baza de pui, mezeluri si produse ready-meal de la Agricola Bacau.

Pentru consumatori, Agricola Bacau a pregatit un concurs similar, pe pagina sa de Facebook, Creator de Pofta. Pentru creatorii de pofta romantici, cu spirit intreprinzator, sau pentru cei care se pregatesc sa-i surprinda pe cei dragi cu un gest frumos, Agricola Bacau va oferi, in perioada concursului, premii delicioase din pui si semi-preparate. Retetele de pe platforma online vor fi disponibile consumatorilor.

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...

Meat Milk 2019: GrECo JLT va susține o prezentare în ședința generală din 30 mai
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania GrECo JLT, va participa la Conferința Internațională Meat Milk 2019, care se va desfășura sub titlul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Conform programului, compania va susține o prezentare...