Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau a lansat o noua campanie publicitara pe facebook

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Revista Piata, compania Agricola Bacau a demarat o campanie online pe pagina sa de Facebook, CreatorDePofta, numita Declaratii culinare. In perioada 14 februarie- 8 martie, Agricola Bacau invita atat liderii de opinie din mediul online cat si consumatorii sa faca Declaratii Culinare celor dragi.

Campania, care provoaca romanii sa inlocuiasca gatitul functional cu cel emotional, va fi pusa in aplicare online de bloggeri precum Cristian China Birta, Alina Crancau si Ana Naie. Acestia vor gati pentru persoanele apropiate din viata lor feluri de mancare si retete pe baza de pui, mezeluri si produse ready-meal de la Agricola Bacau.

Pentru consumatori, Agricola Bacau a pregatit un concurs similar, pe pagina sa de Facebook, Creator de Pofta. Pentru creatorii de pofta romantici, cu spirit intreprinzator, sau pentru cei care se pregatesc sa-i surprinda pe cei dragi cu un gest frumos, Agricola Bacau va oferi, in perioada concursului, premii delicioase din pui si semi-preparate. Retetele de pe platforma online vor fi disponibile consumatorilor.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...