Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau a lansat o noua campanie publicitara pe facebook

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Revista Piata, compania Agricola Bacau a demarat o campanie online pe pagina sa de Facebook, CreatorDePofta, numita Declaratii culinare. In perioada 14 februarie- 8 martie, Agricola Bacau invita atat liderii de opinie din mediul online cat si consumatorii sa faca Declaratii Culinare celor dragi.

Campania, care provoaca romanii sa inlocuiasca gatitul functional cu cel emotional, va fi pusa in aplicare online de bloggeri precum Cristian China Birta, Alina Crancau si Ana Naie. Acestia vor gati pentru persoanele apropiate din viata lor feluri de mancare si retete pe baza de pui, mezeluri si produse ready-meal de la Agricola Bacau.

Pentru consumatori, Agricola Bacau a pregatit un concurs similar, pe pagina sa de Facebook, Creator de Pofta. Pentru creatorii de pofta romantici, cu spirit intreprinzator, sau pentru cei care se pregatesc sa-i surprinda pe cei dragi cu un gest frumos, Agricola Bacau va oferi, in perioada concursului, premii delicioase din pui si semi-preparate. Retetele de pe platforma online vor fi disponibile consumatorilor.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....