Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau a lansat un nou produs: salamul de sibiu editie de colectie cu vin rosu

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revista Piata, compania Agricola Bacau a lansat pe piata un nou produs in segmentul salamurilor crud uscate: Salamul de Sibiu Editie de Colectie – cu vin rosu.

Sortimentul este produs in editie limitata, asemenea predecesorilor sai, Salamul de Sibiu – coniac si Salamul de Sibiu – cu sampanie. Noul produs se va comercializa in perioada Sarbatorilor in marile retele de magazine din retailul modern, precum si in reteaua de magazine Agricola Bacau.

Ne bucura sa anuntam aceasta noua lansare, mai ales ca Agricola Bacau si-a obisnuit consumatorii, chiar si pe cei mai pretentiosi dintre ei, cu astfel de surprize placute. Suntem adeptii inovatiei care are cu atat mai multa cautare in contextul in care respectam cu strictete calitatea produselor si valorile traditionale. Dorim, in acelasi timp, sa ne cultivam consumatorii, in special segmentul mai tanar al acestora, care in afara de gustul intalnit in copilarie, la masa la care ii rasfatau parintii lor, cauta gusturi noi, pretioase, pline de semnificatii aparte. Salamul de Sibiu Editie de Colectie cu vin rosu, romanesc implineste – spunem noi – gustul unic al Salamului de Sibiu Agricola Bacau cu cele mai profunde aspiratii. Astfel, ne asteptam ca in perioada Pastelui mii de romani sa se bucure de gustul rafinat al acestui sortiment a declarat Angelica Smil, directorul companiei Salbac SA, firma din cadrul grupului Agricola Bacau.

Potrivit reprezentantilor companiei, de la inceputul anului, Salbac a inregistrat o crestere de 12% a vanzarilor la Salamul de Sibiu, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. In 2011, valoarea vanzarilor Salbac a crescut cu 10%, fiind mai semnificativa la gama de salamuri crud-uscate (23% in valoare si 16% in volum).

Salbac face parte din grupul de firme Agricola Bacau si detine doua fabrici specializate, una de producere a salamurilor crude uscate si una pentru mezeluri si specialitati fierte afumate.

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...