Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Agricola bacau a lansat un nou produs: salamul de sibiu editie de colectie cu vin rosu

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revista Piata, compania Agricola Bacau a lansat pe piata un nou produs in segmentul salamurilor crud uscate: Salamul de Sibiu Editie de Colectie – cu vin rosu.

Sortimentul este produs in editie limitata, asemenea predecesorilor sai, Salamul de Sibiu – coniac si Salamul de Sibiu – cu sampanie. Noul produs se va comercializa in perioada Sarbatorilor in marile retele de magazine din retailul modern, precum si in reteaua de magazine Agricola Bacau.

Ne bucura sa anuntam aceasta noua lansare, mai ales ca Agricola Bacau si-a obisnuit consumatorii, chiar si pe cei mai pretentiosi dintre ei, cu astfel de surprize placute. Suntem adeptii inovatiei care are cu atat mai multa cautare in contextul in care respectam cu strictete calitatea produselor si valorile traditionale. Dorim, in acelasi timp, sa ne cultivam consumatorii, in special segmentul mai tanar al acestora, care in afara de gustul intalnit in copilarie, la masa la care ii rasfatau parintii lor, cauta gusturi noi, pretioase, pline de semnificatii aparte. Salamul de Sibiu Editie de Colectie cu vin rosu, romanesc implineste – spunem noi – gustul unic al Salamului de Sibiu Agricola Bacau cu cele mai profunde aspiratii. Astfel, ne asteptam ca in perioada Pastelui mii de romani sa se bucure de gustul rafinat al acestui sortiment a declarat Angelica Smil, directorul companiei Salbac SA, firma din cadrul grupului Agricola Bacau.

Potrivit reprezentantilor companiei, de la inceputul anului, Salbac a inregistrat o crestere de 12% a vanzarilor la Salamul de Sibiu, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. In 2011, valoarea vanzarilor Salbac a crescut cu 10%, fiind mai semnificativa la gama de salamuri crud-uscate (23% in valoare si 16% in volum).

Salbac face parte din grupul de firme Agricola Bacau si detine doua fabrici specializate, una de producere a salamurilor crude uscate si una pentru mezeluri si specialitati fierte afumate.

UNCSV va colabora cu APIROM pentru reciclarea deșeurilor agricole
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) și Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) au încheiat un Protocol de colaborare prin care cele două organizații profesionale vor forma un parteneriat activ pentru promovarea și susținerea obiectivelor comune în interesul...

Convenții pentru acordarea garanțiilor bancare PNDR și POPAM
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) FNGCIMM a incheiat doua conventii de lucru cu EXIMBANK in vederea acordarii de garantii in baza OUG 43/2013 privind unele masuri pentru dezvoltarea si facilitarea accesului la finantare al fermierilor, al beneficiarilor PNDR 2014-2020 si POPAM 2014-2020, precum si pentru dezvoltarea afacerilor in domeniul productiei vegetale,...