Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau a lansat un nou produs: salamul de sibiu editie de colectie cu vin rosu

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revista Piata, compania Agricola Bacau a lansat pe piata un nou produs in segmentul salamurilor crud uscate: Salamul de Sibiu Editie de Colectie – cu vin rosu.

Sortimentul este produs in editie limitata, asemenea predecesorilor sai, Salamul de Sibiu – coniac si Salamul de Sibiu – cu sampanie. Noul produs se va comercializa in perioada Sarbatorilor in marile retele de magazine din retailul modern, precum si in reteaua de magazine Agricola Bacau.

Ne bucura sa anuntam aceasta noua lansare, mai ales ca Agricola Bacau si-a obisnuit consumatorii, chiar si pe cei mai pretentiosi dintre ei, cu astfel de surprize placute. Suntem adeptii inovatiei care are cu atat mai multa cautare in contextul in care respectam cu strictete calitatea produselor si valorile traditionale. Dorim, in acelasi timp, sa ne cultivam consumatorii, in special segmentul mai tanar al acestora, care in afara de gustul intalnit in copilarie, la masa la care ii rasfatau parintii lor, cauta gusturi noi, pretioase, pline de semnificatii aparte. Salamul de Sibiu Editie de Colectie cu vin rosu, romanesc implineste – spunem noi – gustul unic al Salamului de Sibiu Agricola Bacau cu cele mai profunde aspiratii. Astfel, ne asteptam ca in perioada Pastelui mii de romani sa se bucure de gustul rafinat al acestui sortiment a declarat Angelica Smil, directorul companiei Salbac SA, firma din cadrul grupului Agricola Bacau.

Potrivit reprezentantilor companiei, de la inceputul anului, Salbac a inregistrat o crestere de 12% a vanzarilor la Salamul de Sibiu, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. In 2011, valoarea vanzarilor Salbac a crescut cu 10%, fiind mai semnificativa la gama de salamuri crud-uscate (23% in valoare si 16% in volum).

Salbac face parte din grupul de firme Agricola Bacau si detine doua fabrici specializate, una de producere a salamurilor crude uscate si una pentru mezeluri si specialitati fierte afumate.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...