Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola Bacău, cel mai mare exportator de carne de pui din România

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 iulie, 2014

(Agerpres) Agricola Bacău este, în prezent, unul dintre cei mai mari producători de carne de pui din România, deţinând o cotă de piață de 15 la sută, fiind şi principalul exportator la această categorie de produse alimentare. Este, de asemenea, lider cu 19% pe piaţa de semipreparate si produse ready-meal, iar salamul de Sibiu produs de firma băcăuană se află pe primul loc în respectivul segment cu 54 % cotă de piață în volum și vânzări.

„Când privim în urmă suntem mândri că nu ne-am abătut niciodată de la valorile noastre autentice. Suntem tradiţia care se adaptează creator timpului, dar nu-şi schimbă principiile. Deşi am preluat inovaţiile tehnologice ale timpului, am păstrat cu străşnicie valorile tradiţionale ale gospodarului român. Inclusiv dragostea lui pentru pământ şi roadele acestuia pe care ne-o exprimăm simplu şi româneşte, într-un cuvânt: Agricola Bacău”, precizează Horoi.

Agricola Bacău este primul mare producător din România care a dezvoltat o nişă în domeniul avicol prin crearea condiţiilor pentru „puii fericiţi”, care sunt lăsaţi la iarbă verde pentru a fi hrăniți ca la curte, cu o reţetă care înglobează 80% porumb.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...