Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau continua sa inoveze si in 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In urma unui interviu realizat de catre Revista Piata, cu domnul Grigore Horoi, presedintele Agricola Bacau, acesta a facut urmatoarele afirmatii privind planurile de viitor ale grupului:

Am reusit, impreuna cu echipa, sa dam o perspectiva companiilor din cadrul Agricola Bacau. Pentru fiecare dintre firme am stabilit un obiectiv pe termen mediu si lung si, ce este cel mai important, am facut pasi in directiile stabilite.

In 2009 eram puternic loviti de criza, spre sfarsitul acelui an industria noastra a simtit din plin efectele acesteia si nu prea se mai vedea ,,luminita de la capatul tunelului. Dupa o intalnire de cateva ore cu echipa de conducere, am identificat directia in care trebuie sa mergem.

Privind principalele obiective ale grupului, acesta declara: Ne-am propus sa imbunatatim performanta economica a companiilor din grup, iar pentru acest lucru avem creionate directii strategice. Avem un plan de afaceri elaborat pana in 2017, care este destul de detaliat. In primul rand, vrem sa intarim perceptia consumatorilor si a clientilor nostri ca suntem o companie care livreaza un produs sigur si proaspat. De asemenea, suntem o companie inovatoare care anticipeaza si raspunde nevoilor consumatorilor. In materie de volume, avem obiective clare de crestere, pe fiecare an, inclusiv planul pentru acest an. Fiecare dintre firmele grupului are propriile obiective de crestere si de dezvoltare. Pentru compania Agricola International avem un obiectiv de crestere de 10% pentru acest an.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....