Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau continua sa inoveze si in 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In urma unui interviu realizat de catre Revista Piata, cu domnul Grigore Horoi, presedintele Agricola Bacau, acesta a facut urmatoarele afirmatii privind planurile de viitor ale grupului:

Am reusit, impreuna cu echipa, sa dam o perspectiva companiilor din cadrul Agricola Bacau. Pentru fiecare dintre firme am stabilit un obiectiv pe termen mediu si lung si, ce este cel mai important, am facut pasi in directiile stabilite.

In 2009 eram puternic loviti de criza, spre sfarsitul acelui an industria noastra a simtit din plin efectele acesteia si nu prea se mai vedea ,,luminita de la capatul tunelului. Dupa o intalnire de cateva ore cu echipa de conducere, am identificat directia in care trebuie sa mergem.

Privind principalele obiective ale grupului, acesta declara: Ne-am propus sa imbunatatim performanta economica a companiilor din grup, iar pentru acest lucru avem creionate directii strategice. Avem un plan de afaceri elaborat pana in 2017, care este destul de detaliat. In primul rand, vrem sa intarim perceptia consumatorilor si a clientilor nostri ca suntem o companie care livreaza un produs sigur si proaspat. De asemenea, suntem o companie inovatoare care anticipeaza si raspunde nevoilor consumatorilor. In materie de volume, avem obiective clare de crestere, pe fiecare an, inclusiv planul pentru acest an. Fiecare dintre firmele grupului are propriile obiective de crestere si de dezvoltare. Pentru compania Agricola International avem un obiectiv de crestere de 10% pentru acest an.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...