Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau continua sa inoveze si in 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In urma unui interviu realizat de catre Revista Piata, cu domnul Grigore Horoi, presedintele Agricola Bacau, acesta a facut urmatoarele afirmatii privind planurile de viitor ale grupului:

Am reusit, impreuna cu echipa, sa dam o perspectiva companiilor din cadrul Agricola Bacau. Pentru fiecare dintre firme am stabilit un obiectiv pe termen mediu si lung si, ce este cel mai important, am facut pasi in directiile stabilite.

In 2009 eram puternic loviti de criza, spre sfarsitul acelui an industria noastra a simtit din plin efectele acesteia si nu prea se mai vedea ,,luminita de la capatul tunelului. Dupa o intalnire de cateva ore cu echipa de conducere, am identificat directia in care trebuie sa mergem.

Privind principalele obiective ale grupului, acesta declara: Ne-am propus sa imbunatatim performanta economica a companiilor din grup, iar pentru acest lucru avem creionate directii strategice. Avem un plan de afaceri elaborat pana in 2017, care este destul de detaliat. In primul rand, vrem sa intarim perceptia consumatorilor si a clientilor nostri ca suntem o companie care livreaza un produs sigur si proaspat. De asemenea, suntem o companie inovatoare care anticipeaza si raspunde nevoilor consumatorilor. In materie de volume, avem obiective clare de crestere, pe fiecare an, inclusiv planul pentru acest an. Fiecare dintre firmele grupului are propriile obiective de crestere si de dezvoltare. Pentru compania Agricola International avem un obiectiv de crestere de 10% pentru acest an.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...