Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau doneaza trei tone de carne sinistratilor din buzau

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Recolta, grupul Agricola Bacau a raspuns unei actiuni umanitare organizata de Statul Major General al Armatei, prin Centrul National Militar de Comanda (Nucleu) aflat sub comanda dr. Romica Dragomir, si a trimis sinistratilor din judetul Buzau trei tone de carne de pui.

Agricola a fost informata privind nevoia de alimente in unele localitati izolate de caderile masive de zapada, scrie Ziarul de Bacau.

Astfel, compania din Bacau a asigurat chiar si transportul celor trei tone de carne de pasare catre localitatile buzoiene Balta Alba, Gheorgheasa, Robeasca, Glodeanu Silistea, Balaceanu, Ziduri, Scutelnici, Cochirleanca, Luciu, Pardosi, Sageata si Valea Salciei.

Reprezentantii Operatorului logistic Agricola Bacau au insotit fiecare transport pana la destinatie si au predat cantitatile de carne de pasare, conform solicitarilor oficiale, autoritatilor locale din fiecare localitate.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...