Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau doneaza trei tone de carne sinistratilor din buzau

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Recolta, grupul Agricola Bacau a raspuns unei actiuni umanitare organizata de Statul Major General al Armatei, prin Centrul National Militar de Comanda (Nucleu) aflat sub comanda dr. Romica Dragomir, si a trimis sinistratilor din judetul Buzau trei tone de carne de pui.

Agricola a fost informata privind nevoia de alimente in unele localitati izolate de caderile masive de zapada, scrie Ziarul de Bacau.

Astfel, compania din Bacau a asigurat chiar si transportul celor trei tone de carne de pasare catre localitatile buzoiene Balta Alba, Gheorgheasa, Robeasca, Glodeanu Silistea, Balaceanu, Ziduri, Scutelnici, Cochirleanca, Luciu, Pardosi, Sageata si Valea Salciei.

Reprezentantii Operatorului logistic Agricola Bacau au insotit fiecare transport pana la destinatie si au predat cantitatile de carne de pasare, conform solicitarilor oficiale, autoritatilor locale din fiecare localitate.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...