Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau doneaza trei tone de carne sinistratilor din buzau

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Recolta, grupul Agricola Bacau a raspuns unei actiuni umanitare organizata de Statul Major General al Armatei, prin Centrul National Militar de Comanda (Nucleu) aflat sub comanda dr. Romica Dragomir, si a trimis sinistratilor din judetul Buzau trei tone de carne de pui.

Agricola a fost informata privind nevoia de alimente in unele localitati izolate de caderile masive de zapada, scrie Ziarul de Bacau.

Astfel, compania din Bacau a asigurat chiar si transportul celor trei tone de carne de pasare catre localitatile buzoiene Balta Alba, Gheorgheasa, Robeasca, Glodeanu Silistea, Balaceanu, Ziduri, Scutelnici, Cochirleanca, Luciu, Pardosi, Sageata si Valea Salciei.

Reprezentantii Operatorului logistic Agricola Bacau au insotit fiecare transport pana la destinatie si au predat cantitatile de carne de pasare, conform solicitarilor oficiale, autoritatilor locale din fiecare localitate.

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...

Meat Milk 2019: GrECo JLT va susține o prezentare în ședința generală din 30 mai
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania GrECo JLT, va participa la Conferința Internațională Meat Milk 2019, care se va desfășura sub titlul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Conform programului, compania va susține o prezentare...