Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau investeste 100.000 de euro in puiul antistres

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agricola Bacau, cel de-al doilea mare producator local de carne de pasare, a investit aproximativ 100.000 de euro pentru a intra pe o noua nisa de piata, cu Puiul Antistres, igienizat si comercializat intr-o tavita in care poate fi gatit, se arata intr-un comunicat al companiei.

Reprezentantii Agricola Bacau sustin ca au decis sa lanseze acest sortiment, dupa ce in urma unui studiu de piata al companie, 62% din respondenti au declarat ca ar prefera sa nu curete, spele si sa transeze carnea, in timp ce 73% au declarat ca etapa de curatare a vasului in care au pregatit mancarea este cea mai stresanta parte a gatitului. Estimam ca lansarea noului produs va contribui la cresterea vanzarilor sortimentelor de carcasa de pui ambalata in tavita cu 15%”, a declarat Tatiana Cimpoesu, vicepresedintele Agricola Bacau.
In urma acestei lansari, Agricola Bacau, companie cu afaceri de aproape 100 de milioane de euro, si-a propus o crestere a vanzarilor de carne de pasare prin intermediul retelelor de magazine din retailul modern la 53% din total vanzari, fata de 42% in 2009.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...