Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau investeste 100.000 de euro in puiul antistres

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agricola Bacau, cel de-al doilea mare producator local de carne de pasare, a investit aproximativ 100.000 de euro pentru a intra pe o noua nisa de piata, cu Puiul Antistres, igienizat si comercializat intr-o tavita in care poate fi gatit, se arata intr-un comunicat al companiei.

Reprezentantii Agricola Bacau sustin ca au decis sa lanseze acest sortiment, dupa ce in urma unui studiu de piata al companie, 62% din respondenti au declarat ca ar prefera sa nu curete, spele si sa transeze carnea, in timp ce 73% au declarat ca etapa de curatare a vasului in care au pregatit mancarea este cea mai stresanta parte a gatitului. Estimam ca lansarea noului produs va contribui la cresterea vanzarilor sortimentelor de carcasa de pui ambalata in tavita cu 15%”, a declarat Tatiana Cimpoesu, vicepresedintele Agricola Bacau.
In urma acestei lansari, Agricola Bacau, companie cu afaceri de aproape 100 de milioane de euro, si-a propus o crestere a vanzarilor de carne de pasare prin intermediul retelelor de magazine din retailul modern la 53% din total vanzari, fata de 42% in 2009.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...