Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Agricola bacau investeste 100.000 de euro in puiul antistres

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agricola Bacau, cel de-al doilea mare producator local de carne de pasare, a investit aproximativ 100.000 de euro pentru a intra pe o noua nisa de piata, cu Puiul Antistres, igienizat si comercializat intr-o tavita in care poate fi gatit, se arata intr-un comunicat al companiei.

Reprezentantii Agricola Bacau sustin ca au decis sa lanseze acest sortiment, dupa ce in urma unui studiu de piata al companie, 62% din respondenti au declarat ca ar prefera sa nu curete, spele si sa transeze carnea, in timp ce 73% au declarat ca etapa de curatare a vasului in care au pregatit mancarea este cea mai stresanta parte a gatitului. Estimam ca lansarea noului produs va contribui la cresterea vanzarilor sortimentelor de carcasa de pui ambalata in tavita cu 15%”, a declarat Tatiana Cimpoesu, vicepresedintele Agricola Bacau.
In urma acestei lansari, Agricola Bacau, companie cu afaceri de aproape 100 de milioane de euro, si-a propus o crestere a vanzarilor de carne de pasare prin intermediul retelelor de magazine din retailul modern la 53% din total vanzari, fata de 42% in 2009.

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...