Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau investeste 100.000 de euro in puiul antistres

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agricola Bacau, cel de-al doilea mare producator local de carne de pasare, a investit aproximativ 100.000 de euro pentru a intra pe o noua nisa de piata, cu Puiul Antistres, igienizat si comercializat intr-o tavita in care poate fi gatit, se arata intr-un comunicat al companiei.

Reprezentantii Agricola Bacau sustin ca au decis sa lanseze acest sortiment, dupa ce in urma unui studiu de piata al companie, 62% din respondenti au declarat ca ar prefera sa nu curete, spele si sa transeze carnea, in timp ce 73% au declarat ca etapa de curatare a vasului in care au pregatit mancarea este cea mai stresanta parte a gatitului. Estimam ca lansarea noului produs va contribui la cresterea vanzarilor sortimentelor de carcasa de pui ambalata in tavita cu 15%”, a declarat Tatiana Cimpoesu, vicepresedintele Agricola Bacau.
In urma acestei lansari, Agricola Bacau, companie cu afaceri de aproape 100 de milioane de euro, si-a propus o crestere a vanzarilor de carne de pasare prin intermediul retelelor de magazine din retailul modern la 53% din total vanzari, fata de 42% in 2009.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...