Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Agricola bacau investeste 3 milioane de euro in magazine proprii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Considerat, in Romania, unul dintre cei mai mari producatori de carne de pui (fiind principal exportator la aceasta categorie), Agricola Bacau va investi 3 milioane de euro, in urmatorii doi ani.

Extinderea, la nivel national, a propriei retele de magazine constituie obiectul principal al consistentei investitii, urmand ca actualul lant format din 43 de magazine, sa ajunga la 170 de unitati de desfacere. La 15.000 de euro/magazin este evaluata investitia medie in restructurarea actualelor magazine, estimarea neincluzand vitrinele si spatiile frigorifice de prezentare. Noul model de magazine va avea rezervat un spatiu pentru produse traditionale, denumit foarte romanesc si un raion pentru produse calde.

Presedintele Agricola Bacau, George Horoi, este de parere ca Extinderea retelei proprii de magazine reprezinta o directie strategica potrivita pentru sustinerea planurilor noastre de dezvoltare. Este o buna sursa de cash, dar si un important vector de imagine pentru comunicarea valorilor companiei si a brandului.

Restructurarea portofoliului de produse (pastrarea in stoc a produselor proaspete, renuntand la nealimentare) vizeaza cresterea vanzarilor. Conform presedintelui Agricola, cifra de afaceri obtinuta pe segnentul propriei retele a avut, in 2010, o pondere de 11%, se preconizeaza o crestere de pana la 30%, in 2013. (Ioan ªerbanescu)

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...