Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau investeste 3 milioane de euro in magazine proprii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Considerat, in Romania, unul dintre cei mai mari producatori de carne de pui (fiind principal exportator la aceasta categorie), Agricola Bacau va investi 3 milioane de euro, in urmatorii doi ani.

Extinderea, la nivel national, a propriei retele de magazine constituie obiectul principal al consistentei investitii, urmand ca actualul lant format din 43 de magazine, sa ajunga la 170 de unitati de desfacere. La 15.000 de euro/magazin este evaluata investitia medie in restructurarea actualelor magazine, estimarea neincluzand vitrinele si spatiile frigorifice de prezentare. Noul model de magazine va avea rezervat un spatiu pentru produse traditionale, denumit foarte romanesc si un raion pentru produse calde.

Presedintele Agricola Bacau, George Horoi, este de parere ca Extinderea retelei proprii de magazine reprezinta o directie strategica potrivita pentru sustinerea planurilor noastre de dezvoltare. Este o buna sursa de cash, dar si un important vector de imagine pentru comunicarea valorilor companiei si a brandului.

Restructurarea portofoliului de produse (pastrarea in stoc a produselor proaspete, renuntand la nealimentare) vizeaza cresterea vanzarilor. Conform presedintelui Agricola, cifra de afaceri obtinuta pe segnentul propriei retele a avut, in 2010, o pondere de 11%, se preconizeaza o crestere de pana la 30%, in 2013. (Ioan ªerbanescu)

Brexit: Industria europeană a laptelui plutește în incertitudine
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

Săptămâna trecută, premierul britanic Theresa May a anunțat un proiect de document Brexit, care a fost întâmpinat cu reacție mixtă. Ca urmare, în Marea Britanie, președintele Dairy UK, Paul Vernon, a solicitat "răspunsuri urgente la Brexit și la amenințarea stabilității în afaceri în sectorul produselor...

MADR: Metodologia stabilirii normelor pe venit
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale este unul dintre producătorii de statistici oficiale din România.   Direcțiile pentru agricultură județene, respectiv a municipiului București (DAJ) colectează de la fermierii agricoli persoane juridice și fizice de pe raza teritorială a județului datele privind...