Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Agricola bacau isi diversifica oferta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Revistei Piata, compania Salbac, ce face parte din Grupul Agricola Bacau, a lansat recent un nou produs: Rulada de pui obtinuta manual.

Produsul este fabricat dupa o metoda traditionala care presupune baituirea timp de 72 de ore a carnii si contine piept de pui si pulpa de pui, condimente naturale, sare si un strop de conservant, in normele alimentare, astfel incat termenul de valabilitate sa atinga 10 zile, plus o afumare delicata cu fum rece.

Membrana este naturala, iar rulada este infasurata strans intr-o retea de sfoara. Produsul este disponibil momentan numai in reteaua de magazine Agricola Bacau.

O alta noutate o reprezinta Carnatii Parma, fabricati la Salbac sub brandul Agricola Bacau. Savoarea produsului este rezultatul calitatii carnurilor utilizate (vita si porc), echilibrate perfect prin maturare clasica.

Utilizarea mucegaiului nobil confera Carnatilor Parma un gust distins si o aroma specifica traditiei italiene. Produsul se gaseste in reteaua de magazine Agricola Bacau, precum si in toate lanturile de magazine din retailul modern.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...