Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau isi diversifica oferta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Revistei Piata, compania Salbac, ce face parte din Grupul Agricola Bacau, a lansat recent un nou produs: Rulada de pui obtinuta manual.

Produsul este fabricat dupa o metoda traditionala care presupune baituirea timp de 72 de ore a carnii si contine piept de pui si pulpa de pui, condimente naturale, sare si un strop de conservant, in normele alimentare, astfel incat termenul de valabilitate sa atinga 10 zile, plus o afumare delicata cu fum rece.

Membrana este naturala, iar rulada este infasurata strans intr-o retea de sfoara. Produsul este disponibil momentan numai in reteaua de magazine Agricola Bacau.

O alta noutate o reprezinta Carnatii Parma, fabricati la Salbac sub brandul Agricola Bacau. Savoarea produsului este rezultatul calitatii carnurilor utilizate (vita si porc), echilibrate perfect prin maturare clasica.

Utilizarea mucegaiului nobil confera Carnatilor Parma un gust distins si o aroma specifica traditiei italiene. Produsul se gaseste in reteaua de magazine Agricola Bacau, precum si in toate lanturile de magazine din retailul modern.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...