Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau isi diversifica oferta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Revistei Piata, compania Salbac, ce face parte din Grupul Agricola Bacau, a lansat recent un nou produs: Rulada de pui obtinuta manual.

Produsul este fabricat dupa o metoda traditionala care presupune baituirea timp de 72 de ore a carnii si contine piept de pui si pulpa de pui, condimente naturale, sare si un strop de conservant, in normele alimentare, astfel incat termenul de valabilitate sa atinga 10 zile, plus o afumare delicata cu fum rece.

Membrana este naturala, iar rulada este infasurata strans intr-o retea de sfoara. Produsul este disponibil momentan numai in reteaua de magazine Agricola Bacau.

O alta noutate o reprezinta Carnatii Parma, fabricati la Salbac sub brandul Agricola Bacau. Savoarea produsului este rezultatul calitatii carnurilor utilizate (vita si porc), echilibrate perfect prin maturare clasica.

Utilizarea mucegaiului nobil confera Carnatilor Parma un gust distins si o aroma specifica traditiei italiene. Produsul se gaseste in reteaua de magazine Agricola Bacau, precum si in toate lanturile de magazine din retailul modern.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...