Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau isi mareste cota de piata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Revista Piata, Grupul Agricola Bacau a anuntat ca salamul de Sibiu pe care il produce a ajuns la o cota de piata de 45% in valoare si 42% in volum, din total segment Salam de Sibiu, conform masuratorilor MEMRB din perioada aprilie – mai 2011.

Salamul de Sibiu de Agricola Bacau isi intareste pozitia de lider de piata in cadrul acestui segment, avand o crestere a cotei de piata de 10 puncte procentuale fata de perioada similara a anului 2010.

Salbac este singurul producator de salam de Sibiu care nu foloseste culturi starter pentru accelerarea procesului de maturare a acestui tip de salam.

In prima jumatate a acestui an intreaga grupa a salamurilor crude uscate produse la Salbac si comercializate sub brandul Agricola Bacau a inregistrat cresteri semnificative ale vanzarilor fata de perioada similara a anului trecut, de 32% in volum, respectiv de 29% in valoare, in contextul unei piete stationare.

La sfarsitul anului 2010, Agricola Bacau detinea o cota de 14% din piata carnii de pui si 19% din categoria de semipreparate si produse ready – meal, fiind lider de piata.
Agricola Bacau a fost desemnat cel mai puternic brand din grupa produse din carne in cadrul celei de-a cincea editii a Premiilor Piata ale industriei bunurilor de larg consum 2010, primind 19,9% din voturile comerciantilor de bunuri de larg consum din Romania.

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...