Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Agricola bacau isi mareste cota de piata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Revista Piata, Grupul Agricola Bacau a anuntat ca salamul de Sibiu pe care il produce a ajuns la o cota de piata de 45% in valoare si 42% in volum, din total segment Salam de Sibiu, conform masuratorilor MEMRB din perioada aprilie – mai 2011.

Salamul de Sibiu de Agricola Bacau isi intareste pozitia de lider de piata in cadrul acestui segment, avand o crestere a cotei de piata de 10 puncte procentuale fata de perioada similara a anului 2010.

Salbac este singurul producator de salam de Sibiu care nu foloseste culturi starter pentru accelerarea procesului de maturare a acestui tip de salam.

In prima jumatate a acestui an intreaga grupa a salamurilor crude uscate produse la Salbac si comercializate sub brandul Agricola Bacau a inregistrat cresteri semnificative ale vanzarilor fata de perioada similara a anului trecut, de 32% in volum, respectiv de 29% in valoare, in contextul unei piete stationare.

La sfarsitul anului 2010, Agricola Bacau detinea o cota de 14% din piata carnii de pui si 19% din categoria de semipreparate si produse ready – meal, fiind lider de piata.
Agricola Bacau a fost desemnat cel mai puternic brand din grupa produse din carne in cadrul celei de-a cincea editii a Premiilor Piata ale industriei bunurilor de larg consum 2010, primind 19,9% din voturile comerciantilor de bunuri de larg consum din Romania.

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...