Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau isi mareste cota de piata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Revista Piata, Grupul Agricola Bacau a anuntat ca salamul de Sibiu pe care il produce a ajuns la o cota de piata de 45% in valoare si 42% in volum, din total segment Salam de Sibiu, conform masuratorilor MEMRB din perioada aprilie – mai 2011.

Salamul de Sibiu de Agricola Bacau isi intareste pozitia de lider de piata in cadrul acestui segment, avand o crestere a cotei de piata de 10 puncte procentuale fata de perioada similara a anului 2010.

Salbac este singurul producator de salam de Sibiu care nu foloseste culturi starter pentru accelerarea procesului de maturare a acestui tip de salam.

In prima jumatate a acestui an intreaga grupa a salamurilor crude uscate produse la Salbac si comercializate sub brandul Agricola Bacau a inregistrat cresteri semnificative ale vanzarilor fata de perioada similara a anului trecut, de 32% in volum, respectiv de 29% in valoare, in contextul unei piete stationare.

La sfarsitul anului 2010, Agricola Bacau detinea o cota de 14% din piata carnii de pui si 19% din categoria de semipreparate si produse ready – meal, fiind lider de piata.
Agricola Bacau a fost desemnat cel mai puternic brand din grupa produse din carne in cadrul celei de-a cincea editii a Premiilor Piata ale industriei bunurilor de larg consum 2010, primind 19,9% din voturile comerciantilor de bunuri de larg consum din Romania.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...