Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola Bacău l-a avut ca oaspete pe Achim Irimescu

Autor: Meat MIlkluni, 14 martie, 2016

(Comunicat) Achim Irimescu, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a vizitat în 11 martie 2016 fabrica Salbac a companiei Agricola din Bacău, unde se produc salamuri şi alte specialităţi crud uscate din carne de pui, porc, oaie şi vită.

 

Vizita a avut loc ca urmare a obţinerii denumirii de indicaţie geografică protejată pentru produsul „Salam de Sibiu”, de către Asociaţia Producătorilor de Salam de Sibiu (APSS), după 20 de zile de la înregistrarea acestuia ca indicaţie geografică protejată în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, respectiv din 19 februarie 2016.

 

„Îmi face o deosebită plăcere să mă aflu aici şi să-i felicit personal pe toţi aceşti producători ale căror produse au atins excelenţa. Îi felicit din nou pe membrii Asociaţiei producătorilor de Salam de Sibiu care au aplicat si au obținut înregistrarea ca produs de Indicaţie Geografică Protejată (IGP) şi-i asigur, ca şi pană acum, de întregul meu sprijin!

 

Vă îndemn să nu vă opriţi aici, să identificaţi şi alte produse pentru care să aplicaţi pentru a obţine protecţia la nivel european şi vă asigur de totala deschidere şi implicare a Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi a Reprezentanţei Permanente a României la U.E.”, a afirmat ministrul Achim Irimescu. La eveniment au luat parte toţi membrii Asociaţiei Producătorilor de Salam de Sibiu (APSS), ce reuneşte cei mai relevanți producători de Salam de Sibiu din Romania.

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...