Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola Bacău l-a avut ca oaspete pe Achim Irimescu

Autor: Meat MIlkluni, 14 martie, 2016

(Comunicat) Achim Irimescu, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a vizitat în 11 martie 2016 fabrica Salbac a companiei Agricola din Bacău, unde se produc salamuri şi alte specialităţi crud uscate din carne de pui, porc, oaie şi vită.

 

Vizita a avut loc ca urmare a obţinerii denumirii de indicaţie geografică protejată pentru produsul „Salam de Sibiu”, de către Asociaţia Producătorilor de Salam de Sibiu (APSS), după 20 de zile de la înregistrarea acestuia ca indicaţie geografică protejată în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, respectiv din 19 februarie 2016.

 

„Îmi face o deosebită plăcere să mă aflu aici şi să-i felicit personal pe toţi aceşti producători ale căror produse au atins excelenţa. Îi felicit din nou pe membrii Asociaţiei producătorilor de Salam de Sibiu care au aplicat si au obținut înregistrarea ca produs de Indicaţie Geografică Protejată (IGP) şi-i asigur, ca şi pană acum, de întregul meu sprijin!

 

Vă îndemn să nu vă opriţi aici, să identificaţi şi alte produse pentru care să aplicaţi pentru a obţine protecţia la nivel european şi vă asigur de totala deschidere şi implicare a Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi a Reprezentanţei Permanente a României la U.E.”, a afirmat ministrul Achim Irimescu. La eveniment au luat parte toţi membrii Asociaţiei Producătorilor de Salam de Sibiu (APSS), ce reuneşte cei mai relevanți producători de Salam de Sibiu din Romania.

Smithfield România a oferit nevoiașilor 400.000 de mese calde
Autor: meatmilk  /   miercuri, 13 martie 2019

(Comunicat) Timp de 10 ani consecutiv, prin intermediul programului de responsabilitate socială „Hrană pentru suflete”, voluntarii Smithfield România au oferit 397.000 de mese calde familiilor nevoiașe din județele Timiș și Arad.   Prin acest program inițiat în 2009, Smithfield România împreună cu cele 20 de organizații...

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...