Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola Bacău l-a avut ca oaspete pe Achim Irimescu

Autor: Meat MIlkluni, 14 martie, 2016

(Comunicat) Achim Irimescu, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a vizitat în 11 martie 2016 fabrica Salbac a companiei Agricola din Bacău, unde se produc salamuri şi alte specialităţi crud uscate din carne de pui, porc, oaie şi vită.

 

Vizita a avut loc ca urmare a obţinerii denumirii de indicaţie geografică protejată pentru produsul „Salam de Sibiu”, de către Asociaţia Producătorilor de Salam de Sibiu (APSS), după 20 de zile de la înregistrarea acestuia ca indicaţie geografică protejată în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, respectiv din 19 februarie 2016.

 

„Îmi face o deosebită plăcere să mă aflu aici şi să-i felicit personal pe toţi aceşti producători ale căror produse au atins excelenţa. Îi felicit din nou pe membrii Asociaţiei producătorilor de Salam de Sibiu care au aplicat si au obținut înregistrarea ca produs de Indicaţie Geografică Protejată (IGP) şi-i asigur, ca şi pană acum, de întregul meu sprijin!

 

Vă îndemn să nu vă opriţi aici, să identificaţi şi alte produse pentru care să aplicaţi pentru a obţine protecţia la nivel european şi vă asigur de totala deschidere şi implicare a Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi a Reprezentanţei Permanente a României la U.E.”, a afirmat ministrul Achim Irimescu. La eveniment au luat parte toţi membrii Asociaţiei Producătorilor de Salam de Sibiu (APSS), ce reuneşte cei mai relevanți producători de Salam de Sibiu din Romania.

CSB câştigă medalia de argint la International FoodTec Award
Autor: meatmilk  /   luni, 7 mai 2018

(Comunicat) CSB a fost distinsă cu argint la International FoodTec Award pentru o soluţie inovatoare la producătorul olandez de carne ProMessa. S-a reuşit automatizarea sistemului intralogistic şi a lanţului de aprovizionare, crescând vizibil prospeţimea, eficienţa şi randamentul.   Prin acest premiu, comitetul internaţional...

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...