Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau lanseaza «puiul fericit», hranit ca la curte si scos la aer

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agricola Bacau isi imbogateste portofoliul de produse cu o alta inovatie: Puiul Fericit, creat special pentru cei care vor sa-si aduca aminte de gustul, savoarea, consistenta si chiar culoarea puiului de altadata, crescut ca la curte, informeaza compania.

Fermele in care este crescut Puiul Fericit au dimensiuni reduse, sunt situate intr-o zona izolata, cu vegetatie bogata, de padure, respecta tiparul adaposturilor traditionale in care puii au o densitate la sol foarte mica si sunt amenajate astfel incat permit iesirea puilor in aer liber. Puiul Fericit este hranit timp de 70 de zile dupa o reteta in care porumbul reprezinta 80%, proces ce asigura o calitate deosebita a carnii, asemenea pasarilor crescute la curte.

Pe langa modalitatea de crestere, Puiul Fericit aduce pe piata locala de profil un atribut in premiera: fiecare pui din aceasta categorie poate fi urmarit cu precizie dupa arborele sau genealogic, prin implantarea unui inel (crotaliu) in pielea aripii la varsta de o zi. Crotaliul va fi purtat pe intreg parcursul celor 70 de zile – perioada de crestere optima – si se va regasi pe carcasa rezultata de la abatorizare. Puiul fericit este disponibil sub forma de carcasa si piese transate: pulpe cu os, piept dezosat, aripioare si carne pentru ciorbita, in retelele Carrefour, Real, Kaufland si magazinele proprii Agricola Bacau.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...