Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Agricola bacau lanseaza «puiul fericit», hranit ca la curte si scos la aer

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agricola Bacau isi imbogateste portofoliul de produse cu o alta inovatie: Puiul Fericit, creat special pentru cei care vor sa-si aduca aminte de gustul, savoarea, consistenta si chiar culoarea puiului de altadata, crescut ca la curte, informeaza compania.

Fermele in care este crescut Puiul Fericit au dimensiuni reduse, sunt situate intr-o zona izolata, cu vegetatie bogata, de padure, respecta tiparul adaposturilor traditionale in care puii au o densitate la sol foarte mica si sunt amenajate astfel incat permit iesirea puilor in aer liber. Puiul Fericit este hranit timp de 70 de zile dupa o reteta in care porumbul reprezinta 80%, proces ce asigura o calitate deosebita a carnii, asemenea pasarilor crescute la curte.

Pe langa modalitatea de crestere, Puiul Fericit aduce pe piata locala de profil un atribut in premiera: fiecare pui din aceasta categorie poate fi urmarit cu precizie dupa arborele sau genealogic, prin implantarea unui inel (crotaliu) in pielea aripii la varsta de o zi. Crotaliul va fi purtat pe intreg parcursul celor 70 de zile – perioada de crestere optima – si se va regasi pe carcasa rezultata de la abatorizare. Puiul fericit este disponibil sub forma de carcasa si piese transate: pulpe cu os, piept dezosat, aripioare si carne pentru ciorbita, in retelele Carrefour, Real, Kaufland si magazinele proprii Agricola Bacau.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...