Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Agricola Bacău lansează o campanie de degustare

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 5 iunie, 2013

Agricola Bacau si Grup Sapte deruleaza pana pe data de 8 iunie o campanie de degustare si informare la raft pentru produsele pre-gatite din carne de pui si produse vegetale.

Oferta Agricola Bacau cuprinde meniu din carne de pui pentru o cina perfecta (Cordon Bleu, schnitzel, nuggets, medalion din piept de pui) si meniu din carne de pui si produse vegetale pentru o gustare perfecta (nuggets din piept de pui, snack din piept de pui, pui Shangai, falafel si schnitzel vegetal), informează Revista Piața.

Produsele  pre-gatite contin 100% piept de pui refrigerat Agricola si sunt tratate termic prin coacere in abur, iar pentru consum necesita doar incalzire. Pe ambalajul fiecarui produs este mentionat timpul si temperatura pentru incalzire.

Campania de informare si degustare pentru produsele Agricola Bacau din 100% piept de pui are loc la nivel national in principalele retele de hypermarket.(Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...