Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Agricola bacau lanseaza produse pentru grill

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul Agricola Bacau a anuntat lansarea unei game de produse din carne de pui refrigerata, special pentru grill. Reprezentantii companiei estimeaza vanzari de 100 de tone inca din 2012, ca urmare a trendului de crestere a pietei produselor refrigerate semipreparate.

Lucica Bendeac, director al firmei Europrod, companie din cadrul Grupului Agricola, specializata in produse ready meal este de parere ca Piata produselor refrigerate semipreparate a fost singura piata care a crescut in anul 2011 cu 10 procente fata de anul anterior, context in care am convingerea ca, in 2012, vom comercializa 100 de tone de carne refrigerata special pregatita pentru grill.

In primul trimestru din 2012, Europrod SA Bacau a inregistrat o crestere cu 29% a vanzarilor totale de semipreparate si de produse ready meal cu (un plus de 19% a vanzarilor volumice). Cresterea s-a datorat indeosebi unei rate superioare a vanzarilor de produse ready meal pe piata Marii Britanii. (TS)

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...