Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau lanseaza produse pentru grill

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul Agricola Bacau a anuntat lansarea unei game de produse din carne de pui refrigerata, special pentru grill. Reprezentantii companiei estimeaza vanzari de 100 de tone inca din 2012, ca urmare a trendului de crestere a pietei produselor refrigerate semipreparate.

Lucica Bendeac, director al firmei Europrod, companie din cadrul Grupului Agricola, specializata in produse ready meal este de parere ca Piata produselor refrigerate semipreparate a fost singura piata care a crescut in anul 2011 cu 10 procente fata de anul anterior, context in care am convingerea ca, in 2012, vom comercializa 100 de tone de carne refrigerata special pregatita pentru grill.

In primul trimestru din 2012, Europrod SA Bacau a inregistrat o crestere cu 29% a vanzarilor totale de semipreparate si de produse ready meal cu (un plus de 19% a vanzarilor volumice). Cresterea s-a datorat indeosebi unei rate superioare a vanzarilor de produse ready meal pe piata Marii Britanii. (TS)

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...