Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau lanseaza produse pentru grill

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul Agricola Bacau a anuntat lansarea unei game de produse din carne de pui refrigerata, special pentru grill. Reprezentantii companiei estimeaza vanzari de 100 de tone inca din 2012, ca urmare a trendului de crestere a pietei produselor refrigerate semipreparate.

Lucica Bendeac, director al firmei Europrod, companie din cadrul Grupului Agricola, specializata in produse ready meal este de parere ca Piata produselor refrigerate semipreparate a fost singura piata care a crescut in anul 2011 cu 10 procente fata de anul anterior, context in care am convingerea ca, in 2012, vom comercializa 100 de tone de carne refrigerata special pregatita pentru grill.

In primul trimestru din 2012, Europrod SA Bacau a inregistrat o crestere cu 29% a vanzarilor totale de semipreparate si de produse ready meal cu (un plus de 19% a vanzarilor volumice). Cresterea s-a datorat indeosebi unei rate superioare a vanzarilor de produse ready meal pe piata Marii Britanii. (TS)

IFFA 2019-MesseFrankfurt este Partener Silver al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

Cel mai mare târg internațional dedicat sectorului mondial al cărnii, IFFA 2019, care se va desfășura în perioada 4-9 mai 2019 în uriașele spații expoziționale ale MesseFrankurt, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. IFFA 2019 este reprezentat în România de firma Expo Sales Promotions, condusă de...

CopaCogeca: Nu sacrificați agricultura Europei, în afacerea Mercosur
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 19 februarie 2018

CopaCogeca a adresat președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, solicitarea ca agricultura Uniunii Europene ”să nu fie vândută” în negocierile comerciale cu Mercosur. În textul oficial se arată:   ”Organismele agricole se opun mișcării UE de a acorda noi concesii agriculturii în schimbul câștigurilor...