Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau lanseaza produse pentru grill

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul Agricola Bacau a anuntat lansarea unei game de produse din carne de pui refrigerata, special pentru grill. Reprezentantii companiei estimeaza vanzari de 100 de tone inca din 2012, ca urmare a trendului de crestere a pietei produselor refrigerate semipreparate.

Lucica Bendeac, director al firmei Europrod, companie din cadrul Grupului Agricola, specializata in produse ready meal este de parere ca Piata produselor refrigerate semipreparate a fost singura piata care a crescut in anul 2011 cu 10 procente fata de anul anterior, context in care am convingerea ca, in 2012, vom comercializa 100 de tone de carne refrigerata special pregatita pentru grill.

In primul trimestru din 2012, Europrod SA Bacau a inregistrat o crestere cu 29% a vanzarilor totale de semipreparate si de produse ready meal cu (un plus de 19% a vanzarilor volumice). Cresterea s-a datorat indeosebi unei rate superioare a vanzarilor de produse ready meal pe piata Marii Britanii. (TS)

Evoluția PPA în UE a fost analizată la Bruxelles
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) Președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, a participat în perioada 10 – 11 iulie, la grupul de lucru al șefilor serviciilor veterinare din Uniunea Europeană, care s-a desfășurat la Bruxelles.   O temă importantă pe agenda întâlnirii a fost cea a evoluției Pestei Porcine Africane (PPA) pe continentul european....

INSSE: Laptele colectat și producția de lactate în luna mai 2018 (Raport extins)
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a crescut cu 18,3% faţă de luna aprilie 2018 și cu 7,5% faţă de luna mai 2017.   Cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de...