Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau lanseaza „rasfat la gratar”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agricola Bacau lanseaza o noua gama de produse refrigerate din carne de pasare – Rasfat la gratar – in urma unei investitii de aproximativ 70.000 de euro. Aceasta gama este disponibila in retelele de tip supermarket si hypermarket, dar si in reteaua de magazine proprii a Agricola Bacau.

Rasfat la gratar este o gama noua, special creata pentru petrecerea timpului liber in anotimpul cald, disponibila in cinci sortimente distincte, cel mai des preferate de consumatori – frigarui asortate, pulpe de pui dezosate, piept dezosat feliat, aripioare de pui, ciocanele de pui – toate gata de pus pe gratar, a declarat Vasile Roman, director general Europrod SA.

Produsele din gama Rasfat la gratar trec prin mai multe etape de pregatire pana sa fie gata de pus pe jar: materia prima refrigerata este atent selectionata, malaxarea carnii ajuta la fragezire si la insusirea aromelor condimentelor naturale, macerarea este foarte importanta in conditiile in care carnea pentru gratar nu se pregateste ad -hoc, formarea definitiveaza produsul ca atare (de exemplu, la frigarui – se transeaza si se introduc bucatile pe batul de bambus), iar ambalarea se face in tavita cu folie cryofilm si manson personalizat.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...