Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau lanseaza „rasfat la gratar”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agricola Bacau lanseaza o noua gama de produse refrigerate din carne de pasare – Rasfat la gratar – in urma unei investitii de aproximativ 70.000 de euro. Aceasta gama este disponibila in retelele de tip supermarket si hypermarket, dar si in reteaua de magazine proprii a Agricola Bacau.

Rasfat la gratar este o gama noua, special creata pentru petrecerea timpului liber in anotimpul cald, disponibila in cinci sortimente distincte, cel mai des preferate de consumatori – frigarui asortate, pulpe de pui dezosate, piept dezosat feliat, aripioare de pui, ciocanele de pui – toate gata de pus pe gratar, a declarat Vasile Roman, director general Europrod SA.

Produsele din gama Rasfat la gratar trec prin mai multe etape de pregatire pana sa fie gata de pus pe jar: materia prima refrigerata este atent selectionata, malaxarea carnii ajuta la fragezire si la insusirea aromelor condimentelor naturale, macerarea este foarte importanta in conditiile in care carnea pentru gratar nu se pregateste ad -hoc, formarea definitiveaza produsul ca atare (de exemplu, la frigarui – se transeaza si se introduc bucatile pe batul de bambus), iar ambalarea se face in tavita cu folie cryofilm si manson personalizat.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...