Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau lanseaza „rasfat la gratar”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agricola Bacau lanseaza o noua gama de produse refrigerate din carne de pasare – Rasfat la gratar – in urma unei investitii de aproximativ 70.000 de euro. Aceasta gama este disponibila in retelele de tip supermarket si hypermarket, dar si in reteaua de magazine proprii a Agricola Bacau.

Rasfat la gratar este o gama noua, special creata pentru petrecerea timpului liber in anotimpul cald, disponibila in cinci sortimente distincte, cel mai des preferate de consumatori – frigarui asortate, pulpe de pui dezosate, piept dezosat feliat, aripioare de pui, ciocanele de pui – toate gata de pus pe gratar, a declarat Vasile Roman, director general Europrod SA.

Produsele din gama Rasfat la gratar trec prin mai multe etape de pregatire pana sa fie gata de pus pe jar: materia prima refrigerata este atent selectionata, malaxarea carnii ajuta la fragezire si la insusirea aromelor condimentelor naturale, macerarea este foarte importanta in conditiile in care carnea pentru gratar nu se pregateste ad -hoc, formarea definitiveaza produsul ca atare (de exemplu, la frigarui – se transeaza si se introduc bucatile pe batul de bambus), iar ambalarea se face in tavita cu folie cryofilm si manson personalizat.

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...