Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau majoreaza exporturile la 20% din business si se pregateste de cresteri ale vanzarilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agricola Bacau, cel de-al doilea producator de carne de pasare dupa Transavia Alba Iulia, a majorat procentul destinat exporturilor de la 12% la aproape 20% din productie in primele doua luni si estimeaza pentru 2010 o crestere de 17% in lei a afacerilor fata de cele inregistrate anul trecut.

Analizele privind comportamentul de consum al romanilor din ultimii ani arata o preferinta tot mai evidenta pentru carnea de pui, o alternativa mai ieftina comparativ cu carnea de porc sau de vita, de exemplu. Astfel ca strategia Agricola Bacau pentru anul in curs are la baza o realitate: piata carnii de pasare este in crestere atat la nivel international, cat si in Romania, iar obiectivul nostru este sa folosim aceasta oportunitate in sensul optimizarii activitatilor din cadrul liniei de business a carnii de pui, a declarat, pentru Ziarul Financiar, Grigore Horoi, presedintele grupului Agricola Bacau, principalul exportator local de carne de pui.

Acesta este motivul pentru care in primele doua luni ale acestui an Agricola Bacau a exportat aproape 20% din productia obtinuta, prin inceperea livrarilor catre clienti noi din Marea Britanie, Grecia sau Bulgaria si prin cresterea livrarilor de carne congelata catre pietele vechi (Germania, Olanda, Franta etc.). In medie, vrem sa crestem procentul canalului export de la aproape 12% in 2009 la 15% in 2010″, a completat Horoi.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...