Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Agricola Bacau promoveaza la Alimentaria produsele Europrod si Lumina

Autor: Ilie Stoianmarți, 26 aprilie, 2016

Prezenta constanta la targul catalan, inca din anul 2008, Agricola International Bacau promoveaza la aceasta editie Alimentaria produsele fabricade de companiile sale, Europrod si Avicola Lumina.

 

Vizand, in primul rand, marii distribuitori iberici, dar si pe cei din Vest, prin participarea la aceasta editie, Agricola doreste sa isi sporeasca volumul vanzarilor la export care, in 2015, au fost de cca 14 %, pentru carnea de pasare, 10 %, pentru produse din carne si de peste 25 % pentru semipreparatele fabricate de Europrod.

 

Ca particularitate a ofertei din acest an, putem nota ouale imbogatite cu luteina si zeaxatina, denumit sugestiv „Ochios”, in primul rand, pentru ca, prin consumarea lor, se previne degenerescenta vizuala dar nu numai, avand si un rol determinant in prevenirea degenerescentei musculare. Dupa cum ne-au declarat reprezentantii companiei aflati la stand, aceste oua reprezinta incununarea cu succes a mai multor etape de cercetare a specialistilor de la Avicola Lumina, testarea pe oameni fiind finalizata foarte recent.

 

La randul ei, Europrod vine in fata buyer-ilor internationali cu o foarte bogata oferta de produse pentru segmentul HoReCa, de la cele mai simple, la produse premium, precum si cu o bogata oferta de produse ready-meal.

 

Desigur, unul dintre produsele-vedeta, expuse la standurile din pavilionul sectiunii „Intercarne”, este Salamul de Sibiu, despre care, am anuntat, deja, ca a obtinut Certificarea Europeana de Produs cu Indicatie de Origine Protejata.

 

Pentru echipa care reprezinta cele doua firme ale Grupului Agricola, este deosebit de imbucurator faptul ca, ieri, inca din prima zi, au avut numeroase intalniri de afaceri cu distribuitori internationale dar, mai mult, sunt antamate deja mai multe runde de negocieri, in urma carora, cu siguranta, vor fi incheiate noi contracte de export.

 

Dupa cum se stie, Agricola International Bacau va fi prezenta la Expo-Conferinta Internationala Meat & Milk 2016, eveniment care va avea loc in zilele de 12 si 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brasov, acolo unde isi va expone produsele premium in cadrul sectiunii B2B-Expo.

Detalii despre participarea romaneasca la Alimentaria 2016, in relatarile viitoare.

(Ilie Stoian-Corespondenta de la Barcelona, 26 aprilie 2016)

La IFFA 2019, expozanții vor miza pe tehnologii de ultimă generație
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 14 decembrie 2018

În ziua de miercuri, 13 decembrie, la Viena, în organizarea oficialilor de la Messe Frankfurt, a avut loc o întâlnire informală cu jurnaliștii de specialitate din țările riverane Dunării. La eveniment, au participat jurnaliști din presa specializata din Germania, Cehia, Austria, Ungaria, Serbia, Bulgaria și România.   În...

În 2019, IFFA va sărbători cea de-a 70-a aniversare
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 15 noiembrie 2018

Spectacolul internațional de carne IFFA este pregătit să-și marcheze anul viitor cea de-a 70-1 aniversare, introducând noi caracteristici ale evenimentului și extinzând capacității spectacolului global, prin mărirea spațiului de expunere.   Astfel, începând cu 4-9 mai 2019, la Messe Frankfurt, Germania, evenimentul se va...