Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Agricola bacau reduce cu 60% valoarea investitiilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de carne de pasare si produse din carne Agricola Bacau va reduce cu 60% investitiile propuse pentru anul 2009. Astfel, anul acesta compania va diminua valoarea investitiilor de la 10 mil. euro pana la 4 mil. euro, din cauza crizei economice, a declarat Grigore Horoi, presedintele companiei.

Oficialul a precizat ca se va reduce investitia de 6 milioane euro pentru transformarea complexului de gaini ouatoare de la Bacau la 2,5 mil. euro, iar pentru modernizarea fermelor de productie a oualor pentru consum de la Avicola Lumina din Constanta, se vor investi doar 1,5 mil. euro, fata de 4 mil. euro cat era programat initial.

Agricola Bacau estimeaza pentru 2009 o cifra de afaceri de 253 mil. lei, dupa ce anul trecut, compania a inregistrat afaceri in valoare de aproape 270 mil. lei.

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...

Top-ul vizibilității mărcilor de carne în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 16 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...