Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau reduce cu 60% valoarea investitiilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de carne de pasare si produse din carne Agricola Bacau va reduce cu 60% investitiile propuse pentru anul 2009. Astfel, anul acesta compania va diminua valoarea investitiilor de la 10 mil. euro pana la 4 mil. euro, din cauza crizei economice, a declarat Grigore Horoi, presedintele companiei.

Oficialul a precizat ca se va reduce investitia de 6 milioane euro pentru transformarea complexului de gaini ouatoare de la Bacau la 2,5 mil. euro, iar pentru modernizarea fermelor de productie a oualor pentru consum de la Avicola Lumina din Constanta, se vor investi doar 1,5 mil. euro, fata de 4 mil. euro cat era programat initial.

Agricola Bacau estimeaza pentru 2009 o cifra de afaceri de 253 mil. lei, dupa ce anul trecut, compania a inregistrat afaceri in valoare de aproape 270 mil. lei.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...