Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau reduce cu 60% valoarea investitiilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de carne de pasare si produse din carne Agricola Bacau va reduce cu 60% investitiile propuse pentru anul 2009. Astfel, anul acesta compania va diminua valoarea investitiilor de la 10 mil. euro pana la 4 mil. euro, din cauza crizei economice, a declarat Grigore Horoi, presedintele companiei.

Oficialul a precizat ca se va reduce investitia de 6 milioane euro pentru transformarea complexului de gaini ouatoare de la Bacau la 2,5 mil. euro, iar pentru modernizarea fermelor de productie a oualor pentru consum de la Avicola Lumina din Constanta, se vor investi doar 1,5 mil. euro, fata de 4 mil. euro cat era programat initial.

Agricola Bacau estimeaza pentru 2009 o cifra de afaceri de 253 mil. lei, dupa ce anul trecut, compania a inregistrat afaceri in valoare de aproape 270 mil. lei.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...