Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau reduce cu 60% valoarea investitiilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de carne de pasare si produse din carne Agricola Bacau va reduce cu 60% investitiile propuse pentru anul 2009. Astfel, anul acesta compania va diminua valoarea investitiilor de la 10 mil. euro pana la 4 mil. euro, din cauza crizei economice, a declarat Grigore Horoi, presedintele companiei.

Oficialul a precizat ca se va reduce investitia de 6 milioane euro pentru transformarea complexului de gaini ouatoare de la Bacau la 2,5 mil. euro, iar pentru modernizarea fermelor de productie a oualor pentru consum de la Avicola Lumina din Constanta, se vor investi doar 1,5 mil. euro, fata de 4 mil. euro cat era programat initial.

Agricola Bacau estimeaza pentru 2009 o cifra de afaceri de 253 mil. lei, dupa ce anul trecut, compania a inregistrat afaceri in valoare de aproape 270 mil. lei.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...