Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola bacau reduce cu 60% valoarea investitiilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de carne de pasare si produse din carne Agricola Bacau va reduce cu 60% investitiile propuse pentru anul 2009. Astfel, anul acesta compania va diminua valoarea investitiilor de la 10 mil. euro pana la 4 mil. euro, din cauza crizei economice, a declarat Grigore Horoi, presedintele companiei.

Oficialul a precizat ca se va reduce investitia de 6 milioane euro pentru transformarea complexului de gaini ouatoare de la Bacau la 2,5 mil. euro, iar pentru modernizarea fermelor de productie a oualor pentru consum de la Avicola Lumina din Constanta, se vor investi doar 1,5 mil. euro, fata de 4 mil. euro cat era programat initial.

Agricola Bacau estimeaza pentru 2009 o cifra de afaceri de 253 mil. lei, dupa ce anul trecut, compania a inregistrat afaceri in valoare de aproape 270 mil. lei.

Piata irlandeza de carne de vita, sub amenintarea Brexit-ului
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Prezent la Consiliul Miniștrilor Agriculturii de la Bruxelles, și referindu-se la Brexit, Michael Creed, ministrul irlandez al Agriculturii, a spus:   "Reuniunea Consiliului miniștrilor agriculturii a fost o oportunitate importantă pentru a sublinia Consiliului, Comisiei și colegilor mei miniștrii impactul unui Brexit fără...

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...