Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola Bacău va participa la Meat & Milk 2016

Autor: Maria Demetriadvineri, 5 februarie, 2016

Prestigioasa companie Agricola Internațional Bacău și-a anunțat participarea la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, eveniment care se va desfășura în zilele de 12, 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.

 

Agricola Bacău își va marca prezența la cea mai amplă manifestare de profil, dedicată sectoarelor de carne și lapte ale României, prin standul pe care îl va avea amenajat în Secțiunea B2B-Expo, acolo unde, reprezentanții firmei, vor invita participanții să deguste cele mai noi produse din carne de pasăre din categoria Premium. Suntem siguri, însă, că, la fel ca și la edițiile precedente, reprezentanții Agricola vor avea o participare activă, prin intervențiile pe care le vpr avea în ședințele generale din cele două zile de conferință, în workshop-ul Procesatori-Carne, la Masa rotundă din ziua de 13 mai etc.

 

Dacă în prima jumătate a anului 2015 Grupul de firme Agricola înregistra o creștere a cifrei de afaceri de 3,4% față de perioada similară din 2014, rezultatul cumulat după primele nouă luni ale acestui an arată o creștere a cifrei de afaceri de 4,5% față de primele trei trimestre ale anului 2014, ajungând la 482,859 milioane lei, informează un comunicat de presă al Agricola.

„Accelerarea ritmului de creștere se datorează în special vânzărilor crescute la principalele categorii de produse ale companiilor din Grupul Agricola: carne de pasăre, salamuri crud-uscate, semipreparate din carne și ready-meals. Pe de altă parte, unele companii din grup și-au calibrat activitatea în funcție de contextul de piață și prețul de valorificare a produselor”, declara domnul Grigore Horoi, Președintele Grupului de firme Agricola, la finalul anului 2015. (În imagine, doamna Carmen Gavrilescu, Marketing Manager Agricola Internațional Bacău, într-o intervenție în cadrul Mesei rotunde desfășurată la ediția din 2015)

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirmat participarea la Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 mai 2018

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirma participarea ca speaker la Expo-Conferința Internațională Meat Milk 2018, care va începe joi, 10 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României față de noile realități ale...

Invitații emisiunii Meat.Milk din 27 aprilie au fost Dorin Cojocaru și Florin Căpățână
Autor: meatmilk  /   luni, 30 aprilie 2018

Emisiunea Meat.Milk din seara de 27 aprilie 2018 i-a avut ca invitați pe domnii Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Florin Căpățână-Vicepreședinte AMRCR și Director de Dezvoltare Durabilă și Relații Instituționalizate Carrefour.     În cadrul emisiunii, domnul Florin Căpățână a descris pe scurt evenimentul derulat în...