Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola, Cris-Tim, Caroli și Aaylex, campionii creșterii, în 2015

Autor: Maria Demetriadluni, 15 februarie, 2016

Cei mai mari jucători de pe piaţa produselor din carne şi-au majorat afacerile anul trecut, reducerea TVA la alimente de la 24% la 9% fiind pilonul care a stat la baza creşterii consumului pe piaţa care se apropie de 3 miliarde de euro, conform unei analize ZF pe baza informaţiilor furnizate de companii.

 

Grupurile Agricola Bacău, Cris-Tim, Caroli Foods Group şi Aaylex (Coco Rico) au avut anul trecut afaceri în creştere, în timp ce Unicarm, afacere pusă pe picioare de Vasile Lucuţ, şi-a păstrat businessul la aproximativ acelaşi nivel cu cel din anul 2014, potrivit datelor furnizate de jucători. Transavia, care este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de carne, nu şi-a făcut deocamdată publice rezultatele.

 

Vasile Lucuţ spunea că reducerea TVA la alimente a fost măsura care a ajutat com­pania să-şi menţină afacerile. Ideea a fost susţinută de Radu Timiş, acţionarul Cris-Tim, care spunea că măsurile luate de guvern precum reducerea TVA, scăderea CAS şi creşterea salariului minim creează mediul perfect pentru dezvoltarea com­pa­niilor din România.

 

Şi Bogdan Grama, general manager al grupului de firme Aaylex, spunea că s-a înregistrat o uşoară creştere a producţiei şi a consumului de carne de pa­sări în anul 2015 comparativ cu anul precedent, în contextul reducerii TVA la alimente.

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...