Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola international bacau, afaceri de 132 mil. lei in s1/2009

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de carne de pasare si preparate Agricola International din Bacau a inregistrat in primul semestru al acestui an o cifra de afaceri de 132,4 milioane lei, in crestere cu 20,5% fata de aceeasi perioada din 2008, a declarat presedintele companiei, Grigore Horoi, citat de agentia Mediafax.

Potrivit acestuia, evolutia pozitiva a afacerilor s-a inregistrat pe fondul cresterii capacitatii abatorului de pasari dupa o investitie de 12 milioane euro. Acesta a mai precizat ca urmareste ca, pana la sfarsitul anului, compania sa atinga o pondere de 70% a carnii refrigerate in totalul vanzarilor de carne de pasare.
In primele sase luni din 2008, afacerile companiei s-au cifrat la 109,8 milioane lei. Agricola International face parte din grupul de firme Agricola Bacau. De la inceputul acestui an, grupul si-a organizat activitatea pe liniile de business „Carne pasare”, „Semipreparate si produse pre-gatite”, „Preparate din carne”, „Salamuri crud-uscate” si „Oua de consum”.

MADR: Crescătorii de ovine pot valorifica lâna în 20 centre de colectare
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) MADR a identificat, prin Direcțiile pentru Agricultură Județene, pornind de la efectivele de ovine și producția de lână obținută, zonele în care vor fi realizate centrele de colectare lână și piei de animale.   În prezent, există 20 de centre care colectează lâna de la crescătorii de ovine, cu o capacitate...

Controale ANSVSA în industria avicolă
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Începând cu luna august a anului trecut, ANSVSA a demarat o acțiune tematică de control, la nivel național, pentru a verifica modul în care operatorii din industria avicolă respectă condițiile sanitare veterinare și de siguranță a alimentelor referitoare la producerea ouălor și a produselor din ouă, destinate...