Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola international bacau, afaceri de 132 mil. lei in s1/2009

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de carne de pasare si preparate Agricola International din Bacau a inregistrat in primul semestru al acestui an o cifra de afaceri de 132,4 milioane lei, in crestere cu 20,5% fata de aceeasi perioada din 2008, a declarat presedintele companiei, Grigore Horoi, citat de agentia Mediafax.

Potrivit acestuia, evolutia pozitiva a afacerilor s-a inregistrat pe fondul cresterii capacitatii abatorului de pasari dupa o investitie de 12 milioane euro. Acesta a mai precizat ca urmareste ca, pana la sfarsitul anului, compania sa atinga o pondere de 70% a carnii refrigerate in totalul vanzarilor de carne de pasare.
In primele sase luni din 2008, afacerile companiei s-au cifrat la 109,8 milioane lei. Agricola International face parte din grupul de firme Agricola Bacau. De la inceputul acestui an, grupul si-a organizat activitatea pe liniile de business „Carne pasare”, „Semipreparate si produse pre-gatite”, „Preparate din carne”, „Salamuri crud-uscate” si „Oua de consum”.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...