Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola international bacau, afaceri de 132 mil. lei in s1/2009

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de carne de pasare si preparate Agricola International din Bacau a inregistrat in primul semestru al acestui an o cifra de afaceri de 132,4 milioane lei, in crestere cu 20,5% fata de aceeasi perioada din 2008, a declarat presedintele companiei, Grigore Horoi, citat de agentia Mediafax.

Potrivit acestuia, evolutia pozitiva a afacerilor s-a inregistrat pe fondul cresterii capacitatii abatorului de pasari dupa o investitie de 12 milioane euro. Acesta a mai precizat ca urmareste ca, pana la sfarsitul anului, compania sa atinga o pondere de 70% a carnii refrigerate in totalul vanzarilor de carne de pasare.
In primele sase luni din 2008, afacerile companiei s-au cifrat la 109,8 milioane lei. Agricola International face parte din grupul de firme Agricola Bacau. De la inceputul acestui an, grupul si-a organizat activitatea pe liniile de business „Carne pasare”, „Semipreparate si produse pre-gatite”, „Preparate din carne”, „Salamuri crud-uscate” si „Oua de consum”.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...