Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola international bacau, afaceri de 132 mil. lei in s1/2009

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de carne de pasare si preparate Agricola International din Bacau a inregistrat in primul semestru al acestui an o cifra de afaceri de 132,4 milioane lei, in crestere cu 20,5% fata de aceeasi perioada din 2008, a declarat presedintele companiei, Grigore Horoi, citat de agentia Mediafax.

Potrivit acestuia, evolutia pozitiva a afacerilor s-a inregistrat pe fondul cresterii capacitatii abatorului de pasari dupa o investitie de 12 milioane euro. Acesta a mai precizat ca urmareste ca, pana la sfarsitul anului, compania sa atinga o pondere de 70% a carnii refrigerate in totalul vanzarilor de carne de pasare.
In primele sase luni din 2008, afacerile companiei s-au cifrat la 109,8 milioane lei. Agricola International face parte din grupul de firme Agricola Bacau. De la inceputul acestui an, grupul si-a organizat activitatea pe liniile de business „Carne pasare”, „Semipreparate si produse pre-gatite”, „Preparate din carne”, „Salamuri crud-uscate” si „Oua de consum”.

Piata irlandeza de carne de vita, sub amenintarea Brexit-ului
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Prezent la Consiliul Miniștrilor Agriculturii de la Bruxelles, și referindu-se la Brexit, Michael Creed, ministrul irlandez al Agriculturii, a spus:   "Reuniunea Consiliului miniștrilor agriculturii a fost o oportunitate importantă pentru a sublinia Consiliului, Comisiei și colegilor mei miniștrii impactul unui Brexit fără...

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...