Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Agricola international bacau, afaceri de 132 mil. lei in s1/2009

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de carne de pasare si preparate Agricola International din Bacau a inregistrat in primul semestru al acestui an o cifra de afaceri de 132,4 milioane lei, in crestere cu 20,5% fata de aceeasi perioada din 2008, a declarat presedintele companiei, Grigore Horoi, citat de agentia Mediafax.

Potrivit acestuia, evolutia pozitiva a afacerilor s-a inregistrat pe fondul cresterii capacitatii abatorului de pasari dupa o investitie de 12 milioane euro. Acesta a mai precizat ca urmareste ca, pana la sfarsitul anului, compania sa atinga o pondere de 70% a carnii refrigerate in totalul vanzarilor de carne de pasare.
In primele sase luni din 2008, afacerile companiei s-au cifrat la 109,8 milioane lei. Agricola International face parte din grupul de firme Agricola Bacau. De la inceputul acestui an, grupul si-a organizat activitatea pe liniile de business „Carne pasare”, „Semipreparate si produse pre-gatite”, „Preparate din carne”, „Salamuri crud-uscate” si „Oua de consum”.

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...

Top-ul vizibilității mărcilor de carne în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 16 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...