Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Agricola Internațional Bacău este lider pe piața de ready-meal

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 7 iunie, 2017

Potrivit unei analize efectuată de Euromonitor, Agricola Internațional Bacău, una dintre cele mai mari companii de procesare a cărnii din România, deține o cotă de piaţă de 19% din piaţa de semipreparate şi produse de tip ready-meal, ocupând poziția lider pe acest segment.

 

Pe celelalte segmente, Agricola Internațional Bacău, condusă de domnul Grigore Horoi și controlată de antreprenori români, deține o cotă de 16% pe piaţa cărnii de pui, iar Salamul de Sibiu Agricola are 51% de pe piața specifică, potrivit datelor furnizate de companie care citează Nielsen.

 

Compania mai are în portofoliu şi brandul „Puiul fericit”. Grupul de firme Agricola a înregistrat anul trecut o cifră totală de afaceri de 677 mil. lei, cu 3% mai mare decât cea înregistrată anul precedent.

Josi-Logistic nu va lipsi de la Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   luni, 22 mai 2017

Josi-Logistic, o companie care se evidențiază din ce în ce mai mult în rândul producătorilor și distribuitorilor de lactate de foarte bună calitate, nu va lipsi nici în acest an de la Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care va începe joi, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Josi –Logistic reprezinta un grup...

Agenția de Export SRL a confirmat participarea la Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 mai 2017

Agenția de Export SRL a confirmat prezența la Meat & Milk 2017, manifestare care va avea loc în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Agentia de Export SRL este o intreprindere familiala, avand ca obiect de activitate intermedierea in comertul international cu carne.   Firma colaboreaza cu...