Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Agricola Internațional Bacău s-a recertificat

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 17 aprilie, 2013

Agricola Bacau a primit comunicarea oficiala de la DQS Deutsche Gesselleschaft zur Zertifizierung von Managementsystemen GmBh din Germania, prin care a fost instiintata ca principalele firme ale Grupului Agricola indeplinesc conditiile vizate de auditurile incheiate la inceputul lunii aprilie si vor fi recertificate pentru urmatorul an conform standardului BRC editia 6 din 2011, pentru export pe piata Marii Britanii.

Standardul Global pentru Siguranta Alimentului BRC (British Retail Consortium) este recunoscut de toti specialistii in domeniu ca fiind cel mai complex si exigent standard privind siguranta alimentara din toata Europa, impus de retailerii din Regatul Unit si absolut necesar companiilor pentru a putea exporta pe aceasta piata. Abatorul de pasari Agricola si Salbac indeplinesc in cel mai inalt grad cerintele acestui standard, obtinand calificativul maxim – «A», informează Revista Piața.

In martie 2011, au fost certificate BRC trei companii ale grupului Agricola unde se obtin principalele categorii de produse din carne, respectiv: Agricola International (Abatorul carne de pasare), Salbac (fabrica de salamuri crude uscate si fabrica de preparate fierte-afumate), Europrod (fabrica de semipreparate din carne si produse ready meal). In martie 2012, aceste companii au obtinut recertificarea pentru anul care a trecut, iar zilele trecute recertificarea pentru urmatoarele 12 luni.  (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...