Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola international bacau va avea o noua conducere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de carne de pasare si preparate Agricola International Bacau va avea o noua conducere, dupa ce fostul presedinte al societatii, Gheorghe Antochi, a fost ales deputat la scrutinul de duminica.

Conducerea Agricola International va fi schimbata, o data cu intrarea presedintelui ei in Parlament, societatea urmand sa fie condusa acum de un director general.
Astfel, noul director general va fi Grigore Horoi, care va avea ca adjunct pe Tatiana Maftei, actualmente director pentru investitiile agricole. Pana in prezent, Grigore Horoi a fost vicepresedintele societatii Agricola International Bacau.

Recent, compania a inaugurat o fabrica de salamuri, in urma unei investitii de 4,5 milioane euro, realizata cu cofinantare SAPARD. Totodata, Agricola a mai deschis la Garleni, in judetul Bacau, o statie de incubatie, in urma unei investitii de 1,7 milioane de euro.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...