Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola international bacau va avea o noua conducere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de carne de pasare si preparate Agricola International Bacau va avea o noua conducere, dupa ce fostul presedinte al societatii, Gheorghe Antochi, a fost ales deputat la scrutinul de duminica.

Conducerea Agricola International va fi schimbata, o data cu intrarea presedintelui ei in Parlament, societatea urmand sa fie condusa acum de un director general.
Astfel, noul director general va fi Grigore Horoi, care va avea ca adjunct pe Tatiana Maftei, actualmente director pentru investitiile agricole. Pana in prezent, Grigore Horoi a fost vicepresedintele societatii Agricola International Bacau.

Recent, compania a inaugurat o fabrica de salamuri, in urma unei investitii de 4,5 milioane euro, realizata cu cofinantare SAPARD. Totodata, Agricola a mai deschis la Garleni, in judetul Bacau, o statie de incubatie, in urma unei investitii de 1,7 milioane de euro.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...