Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola international bacau va avea o noua conducere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de carne de pasare si preparate Agricola International Bacau va avea o noua conducere, dupa ce fostul presedinte al societatii, Gheorghe Antochi, a fost ales deputat la scrutinul de duminica.

Conducerea Agricola International va fi schimbata, o data cu intrarea presedintelui ei in Parlament, societatea urmand sa fie condusa acum de un director general.
Astfel, noul director general va fi Grigore Horoi, care va avea ca adjunct pe Tatiana Maftei, actualmente director pentru investitiile agricole. Pana in prezent, Grigore Horoi a fost vicepresedintele societatii Agricola International Bacau.

Recent, compania a inaugurat o fabrica de salamuri, in urma unei investitii de 4,5 milioane euro, realizata cu cofinantare SAPARD. Totodata, Agricola a mai deschis la Garleni, in judetul Bacau, o statie de incubatie, in urma unei investitii de 1,7 milioane de euro.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...