Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricola international bacau va avea o noua conducere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de carne de pasare si preparate Agricola International Bacau va avea o noua conducere, dupa ce fostul presedinte al societatii, Gheorghe Antochi, a fost ales deputat la scrutinul de duminica.

Conducerea Agricola International va fi schimbata, o data cu intrarea presedintelui ei in Parlament, societatea urmand sa fie condusa acum de un director general.
Astfel, noul director general va fi Grigore Horoi, care va avea ca adjunct pe Tatiana Maftei, actualmente director pentru investitiile agricole. Pana in prezent, Grigore Horoi a fost vicepresedintele societatii Agricola International Bacau.

Recent, compania a inaugurat o fabrica de salamuri, in urma unei investitii de 4,5 milioane euro, realizata cu cofinantare SAPARD. Totodata, Agricola a mai deschis la Garleni, in judetul Bacau, o statie de incubatie, in urma unei investitii de 1,7 milioane de euro.

Sistemul Hermes Retail Execution, implementat de tot mai multe companii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Mogyi România a implementat sistemul HERMES Retail Execution de la TRANSART automatizându-și astfel activitatea reprezentanților din teren, atât pe partea de organizare, planificare și control al activității agenților, cât și în ce privește colectarea și centralizarea datelor de mercantizare și execuție la raft care...

AFIR: Fonduri nerambursabile pentru procesarea produselor agricole
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale reamintește tuturor celor interesați că în această perioadă sunt fonduri disponibile pentru investiții în procesarea și marketingul  produselor agricole prin intermediul submăsurii 4.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.   Din alocarea de...