Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Agricola lansează „Cocoșel de Pădure”, primul coquelet proaspăt românesc

Autor: meatmilkmiercuri, 26 septembrie, 2018

(Comunicat) AGRICOLA, unul dintre cei mai importanţi producători de carne de pasăre din România, anunţă lansarea pe piaţa locală, începând cu luna septembrie, a sortimentului Cocoșel de Pădure, primul pui tip coquelet proaspăt românesc, creat special pentru consumatorii avizaţi care doresc să savureze alături de gustul deosebit, prospețimea acestui pui special.

 

Experiența de lider în piața puiului cu creștere lentă din România (aproximativ 80% din aceast segment) determină AGRICOLA să vină în întâmpinarea consumatorilor cu acest nou sortiment, Cocoșel de Pădure, un pui cu creștere lentă, îngrijit cu atenție în adăposturi special amenajate, hrănit cu cereale, între care 70% porumb, și crescut timp 30 de zile. Dezvoltarea echilibrată a acestui pui, cât şi alimentaţia sa contribuie la crearea unui produs de tip coquelet.

 

 „LA AGRICOLA am vrut întotdeauna să oferim consumatorului român produse care să corespundă nevoilor și aspirațiilor acestora. Cocoșelul de Pădure  este răspunsul nostru către nevoia consumatorilor avizați care își doresc un pic de răsfăț, calitate, gust şi prospețime românești. Creștem acest pui la Brad, fermele noastre din inima pădurii, în amplasamente cu dimensiuni adecvate pentru creștere la densități mici., a declarat Grigore Horoi, Preşedintele Grupului AGRICOLA.

 

AGRICOLA își propune să dezviolte această nișă de piață, proiectând o producție de 600.000 capete pe an, respectiv vânzări în primul an de 350 de tone.

 

Suntem o companie care are responsabilitatea de a duce mai departe o tradiție de peste 60 de ani, materializată în expertiză, respect și recunoaștere. Suntem conștienți de importanța companiei noastre  în peisajul economic al zonei în care ne desfășurăm activitatea, dar și al economiei naționale și, de aceea, ne preocupăm să punem în acord tradiția cu modernul, să inovăm, să diversificăm și să anticipăm nevoile consumatorilor noștri”, a precizat Grigore Horoi.

 

Cocoșelul de Pădure se distinge ușor la raft: are în jur de 550 grame, o culoare gălbuie, similară puiului cu creștere lentă și o eticheta inspirată. Prețul la raft este puțin peste 31 lei. Este listat momentan în METRO (refrigerat și congelat), iar în Cora, Auchan, Carrefour și Kaufland este listat doar în stare refrigerată.

De sărbători cumpără inteligent: preparatele și semipreparatele “Fomică?” rapid și ușor de pregătit
Autor: meatmilk  /   miercuri, 4 decembrie 2019

Interesul în creștere al pieței pentru preparate și semipreparate din carne de pasăre face ca Grupul de firme Safir să ofere consumatorilor și clienților din domeniul HoReCa produse conform dorințelor exprimate.   Pe măsură ce competiția devine mai acerbă și consumatorii mai exigenți, apar în piață idei ce...

Hochland și-a lansat oficial Perluțele de brânză
Autor: meatmilk  /   joi, 7 noiembrie 2019

Majoritatea românilor obișnuiesc să ia mici pauze în timpul zilei și aproape toți și le petrec luând o gustare, fie că este vorba despre brânzeturi, fructe sau produse de patiserie.   Aceste informații, dar și alte preferințe ale românilor în materie de gustări au fost scoase la iveală de studiul realizat de Hochland...