Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Agricola lansează salamul Exclusiv

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 29 mai, 2013

Producatorul celui mai apreciat Salam de Sibiu din Romania, Agricola, anunta lansarea pe piata a unui nou produs – EXCLUSIV, un  produs de tip salam crud-uscat, cu arome mediteraneene naturale, imbracat in membrana naturala si mucegai nobil.

,,Denumirea a rezultat ca urmare a calitații de excepție a produsului. Este un produs de nisa, poziționat premium-plus si avem incredere ca, in curand, vom dezvolta o gama mult mai larga de produse din aceasta categorie, informează Revista Piata.

Produsul este disponibil, deocamdata, in magazinele Agricola si in mai multe conturi internationale, insa il vom lista si in delicaterii”, a declarat Angelica Smil, Director General al firmei Salbac – companie din Grupul Agricola.

Batonul EXCLUSIV Agricola are circa 300g, iar pretul de raft recomandat este de 80 lei/kg. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...