Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricultura primeste 7,92 miliarde de lei in acest an

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii va primi, in acest an, un buget de 7,92 miliarde lei, reprezentand 1,37% din PIB, comparativ cu nivelul de 6,11 miliarde de lei aprobat anul trecut. In 2009 insa, bugetul cuprinde si prefinantarile si cofinantarile pentru fondurile UE, care nu erau incluse anul trecut.

Potrivit ministrului Agriculturii, Ilie Sarbu, institutia a solicitat initial 4% din PIB pentru 2009, iar cerintele au scazut apoi la 3% si chiar mai putin, avand in vedere restrictiile legate de criza economica. In cele 7,92 miliarde lei prevazute pentru acest an este inclusa suma de 3,87 miliarde lei destinata prefinantarii si cofinantarii fondurilor UE.

In 2008, sumele nu au fost prinse in buget intrucat au fost trase de Ministerul Agriculturii din fondul de privatizare si returnate pe masura ce Comisia a virat banii, fiind considerate imprumut pe termen scurt.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...