Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricultura primeste 7,92 miliarde de lei in acest an

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii va primi, in acest an, un buget de 7,92 miliarde lei, reprezentand 1,37% din PIB, comparativ cu nivelul de 6,11 miliarde de lei aprobat anul trecut. In 2009 insa, bugetul cuprinde si prefinantarile si cofinantarile pentru fondurile UE, care nu erau incluse anul trecut.

Potrivit ministrului Agriculturii, Ilie Sarbu, institutia a solicitat initial 4% din PIB pentru 2009, iar cerintele au scazut apoi la 3% si chiar mai putin, avand in vedere restrictiile legate de criza economica. In cele 7,92 miliarde lei prevazute pentru acest an este inclusa suma de 3,87 miliarde lei destinata prefinantarii si cofinantarii fondurilor UE.

In 2008, sumele nu au fost prinse in buget intrucat au fost trase de Ministerul Agriculturii din fondul de privatizare si returnate pe masura ce Comisia a virat banii, fiind considerate imprumut pe termen scurt.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...