Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricultura vrea sa rezerve 2 piete din fiecare sector al capitalei producatorilor autohtoni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii intentioneaza sa preia in administrare cate doua piete agroalimentare din fiecare sector al Capitalei, in care ar urma sa vanda numai producatorii agricoli autohtoni, organizati in asociatii.

Ministerul va elabora un proiect de act normativ pe aceasta tema, dupa discutii cu primariile de sector si cu organizatiile de agricultori, intrucat trebuie clarificate mai multe aspecte, printre care si ce se va intampla cu comerciantii prezenti acum in pietele care vor fi preluate de minister sau daca prevederile proiectului vor intra in categoria ajutor de stat. De asemenea, trebuie stabilite criteriile pentru selectarea celor doua piete din fiecare sector si a producatorilor din respectivele piete.

Ministerul Agriculturii a mai avut un proiect asemanator anul trecut, cand a organizat piete volante cu produse agroalimentare romanesti, in colaborare cu Primaria Capitalei.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...