Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricultura vrea sa rezerve 2 piete din fiecare sector al capitalei producatorilor autohtoni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii intentioneaza sa preia in administrare cate doua piete agroalimentare din fiecare sector al Capitalei, in care ar urma sa vanda numai producatorii agricoli autohtoni, organizati in asociatii.

Ministerul va elabora un proiect de act normativ pe aceasta tema, dupa discutii cu primariile de sector si cu organizatiile de agricultori, intrucat trebuie clarificate mai multe aspecte, printre care si ce se va intampla cu comerciantii prezenti acum in pietele care vor fi preluate de minister sau daca prevederile proiectului vor intra in categoria ajutor de stat. De asemenea, trebuie stabilite criteriile pentru selectarea celor doua piete din fiecare sector si a producatorilor din respectivele piete.

Ministerul Agriculturii a mai avut un proiect asemanator anul trecut, cand a organizat piete volante cu produse agroalimentare romanesti, in colaborare cu Primaria Capitalei.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...