Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agricultura vrea sa rezerve 2 piete din fiecare sector al capitalei producatorilor autohtoni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii intentioneaza sa preia in administrare cate doua piete agroalimentare din fiecare sector al Capitalei, in care ar urma sa vanda numai producatorii agricoli autohtoni, organizati in asociatii.

Ministerul va elabora un proiect de act normativ pe aceasta tema, dupa discutii cu primariile de sector si cu organizatiile de agricultori, intrucat trebuie clarificate mai multe aspecte, printre care si ce se va intampla cu comerciantii prezenti acum in pietele care vor fi preluate de minister sau daca prevederile proiectului vor intra in categoria ajutor de stat. De asemenea, trebuie stabilite criteriile pentru selectarea celor doua piete din fiecare sector si a producatorilor din respectivele piete.

Ministerul Agriculturii a mai avut un proiect asemanator anul trecut, cand a organizat piete volante cu produse agroalimentare romanesti, in colaborare cu Primaria Capitalei.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...