Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Agritehnica 2013 s-a deschis

Autor: Meat MIlkmiercuri, 13 noiembrie, 2013

Secreatrul de stat Daniel Botănoiu a participat în data de 12 noiembrie 2013 la AGRITEHNICA, cea mai mare expoziţie la nivel mondial destinată exclusiv masinilor agricole, care se desfăşoară în perioada 12-16 noiembrie la Hanovra, Germania, informează un comunicat de presă.

La manifesarea ce are loc o dată la doi ani se estimează că vor participa anul acesta circa 2700 expozanţi din peste 47 de ţări, între care se regăseşte şi România cu o gama completă de maşini şi echipamente agricole, piese de schimb sau unelte pentru atelierele mecanice.

Între producătorii români care vor expune anul acesta la Hanovra se vor regăsi şi cei de anvelope, camere de aer şi acumulatori pentru vehicule utilizate în agricultură, minerit, exploatări forestiere şi construcţii, precum şi importatori şi distribuitori exclusiv de utilaje agricole ce oferă producătorilor agricoli soluţii integrate, piese de schimb sau service în câmp. (Biroul de Presă al MADR)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...